Beşiktaş-G.saray Maçında 66 Kişi Gözaltında alındı

Güncel 23 Eylül 2013 00:01
A
a

Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğüyle devam eden maçın 90+2. dakikasında Felipe Melo'nun kırmızı kart görmesinin ardından, tribünler bir anda hareketlendi. Seyirci sahaya indi, futbolcular ve maçın hakemi soyunma odasına gitti.İçişleri Bakanı Muammer Güler, derbideki olaylar nedeniyle 66 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

İçişleri Bakanı, şu açıklamaları yaptı:

"ÜZÜNTÜ VERİCİ"

"Ülkenin önemli derbisinin böyle bitmiş olması üzüntü verici. Kanun çerçevesinde değerlendirmek zorundayız. TFF'nin maçla ilgili alacağı kararlar yetki sınırımızda değil. Şimdi maalesef seyircinin sahaya girmesi nedeniyle maç tatil edildi. Öngürülmeyen bir durum. Stattaki kameralarla tespit edilen herkesle ilgili gereken yapılacak.

"66 KİŞİ GÖZALTINDA"

Maça girmekten men ettiğimiz kişileri yeniden stada sokmayacak bir sistemi kurmayı hedefledik. Bununla ilgili bir çalışma var. Kamera sistemi çok kısa sürede kullanılacak. Çıkan olaylarda 66 gözaltı var. Polis teşkilatı olarak gerekeni yapacağız. Olayın başka boyutları var. Organize olup olmadığı konusuna bakacağız. Elbette ki burada müeyyidelerin caydırıcı şekilde uygulanması lazım.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam