BEŞİR ATALAY TERÖR ÖRGÜTÜNÜN JEST YAPTIĞINI

Politika 14 Mart 2013 19:28
A
a

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, hükümetin terörle mücadele politikasını eleştirerek, "Hükümet binmiş bir Öcalan alemetine, götürüyor milleti kıyamete." Türkiye'nin bu geleceği konusunda oynan oyunun karşısında nasıl endişeyle baktığımı müşahede ediyorum dedi.Türkiye katile kıymet verilen bir Türkiye haline getirilmiştir.Bölücü terör örgütü aklanıyor.


 Çorum'a gelen MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, partisinin il başkanlığında partililerle biraraya geldi, basın mensuplarınını sorularına açıklama yaptı. İmralı görüşmeleri ve hükümetin terörle mücadele politikasını sert dille eleştiren Vural, AK Parti'nin milliyetçiliği ayaklar altına aldığını söyleyerek, "Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet, İmralı'da pazarlık konusu haline getiriliyor. Türkiye'de yaşayan vatandaşların etnik kimliklere ve mezheplere göre ayrılmasını asla kabul etmiyoruz. Bugün Türkiye'nin önüne konulan çözüm planı PKK'nın ve KCK'nın çözüm planıdır. İmralı'da hazırlanmış bir çözüm planıdır" dedi. 

'MİLLETİ KORKUTUP ŞANTAJ YAPMAYIN' 

Hükümetin terörü bitirmeyi değil, terörün istek ve arzularını yerine getirmeyi amaçladığını iddia eden Oktay Vural, şunları söyledi: 

"Hükümeti uyarıyorum, PKK terör örgütünün silahı ile mayınları ile milleti korkutmayın, şantaj yapmayın. Şehidimizin kanı üzerinden açılım pazarlayanlar bugün PKK'yı aklıyorlar. İmralı canisini pozitif bir adam olarak pazarlıyorlar. Kamu görevlileri utanç verici fotoğraflarla şov aracı olarak kullanılırken, kamu görevlilerini teslim edenlerin içinde Tokat Reşadiye'de 7 askerimizi şehit edenleri azmettiren bir kişi de bulunmaktadır. Bugün Beşir Atalay PKK'nın bir jest yaptığını söylüyor. Bu utanç verici bir düşüncedir. Ne günlere kaldık. Hükümetin bir çözüm planı yoktur. Sadece ve sadece PKK ve KCK'nin istek ver arzuları yerine getirilmektedir." 

İmralı görüşmelerinin terörün gölgesinde siyaset yapanların planı olduğunu ifade eden MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Hükümet binmiş bir Öcalan alemetine, götürüyor milleti kıyamete. Öcalan'la yatıp Öcalan'la kalkıyorlar. Öcalan'ı bir siyasi lider konumuna getirdiler" dedi. 
Terör örgütüyle ,Türkiye Cumhuriyeti Anayasası görüşülüyor,Yargı paketleri görüşülüyor,TBMM yerine malasef imralıda çözüm arayışı içine giriyor. dedi.O.Vural  biz bu süreci "Hidayeti verip delaleti satın alma süreci olarak"görüyoruz.Biz Hidayetten yanayız..Hidayet'te bu milletin milli kimliğidir,adıdır,bayrağımızdır,dilimizdir,egemenliğimizdir,milli kültürümüzdür dedi. PKK ya yönelik çözüm süreci olarak  kabul etmemiz mümkün değildir dedi. Bu süreç terörü bitirmek değil,Terörün  istek ve arzularına teslim olmak demektir.
O  zaman ben şu soruyu soruyorum biz neden şehit verdik,neden kınalı bacaksızlarımız var,hangi değerlerimizi korumak için
birilerinin söylediği gibi adımızdan,kimliğimizden,vazgeçeçeksek o zaman sevr barış anlaşması adı alatında ortaya konan bölünme paçavrasını niye yırtıp attı ecdadımız.AKP'ye oy veren değerli kardeşlerimize sesleniyorum.Bu gidilen istikamet doğru bir istikamet değildir,doğru bir yol değildir,Sıratım müstakım değildir bu fitne fesat bozgunculuk oyunudur dedi.

  

Kaynak : HİTİT TV
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam