BİKİNİLİ KADIN TAKSİMİ KARIŞTIRDI

Yaşam 20 Haziran 2013 18:34
A
a

Duran Adam Eyleminde İlginç Görüntüler Duran Adam eylemine destek veren bir kişi amuda kalkıp 15 dakika dururken bir kadın ise bikinisiyle meydanda dans etti.

Duran adam eylemi Taksim'de 4'üncü gününde renkli görüntülere sahne oldu. Cem Akan isimli yoga öğretmeni Taksim Meydanı'nda amuda kalkarak eyleme destek verdi.

Yaklaşık 15 dakika baş aşağı duran Cem Akan, bu hareketiyle çevredekilerden alkış aldı. Akan daha sonra olay yerinden ayrıldı. İstanbul'da yaşayan yabancılar ve turistler de eyleme destek oldu. Taksim'de eyleme destek verenlerin sayısı öğleden sonra 50-60 kişiyi buldu.

ABD'Lİ ÖĞRENCİLER DESTEK VERDİ

Destek verenler arasında bulunan Amerikalı öğrenci Meleni, ?Sessiz eylem, en güçlü protestolardan biridir" diye konuştu. Üç yıldır İstanbul'da yaşayan Amerikalı Clear ve arkadaşı Alex de "Burada doğa için eylem yapıldığını duyduk. Bu yüzden buradayız" dedi. 

Başka bir kişi ise, Gezi parkı eylemlerinde atılan yoğun gaz nedeniyle kedi, köpek ve kuşların da zarar gördüğüne dikkat çekmek için köpeğiyle 'Duran adam' eylemine katıldı. 

Köpeği ile katılan bir aktivist de "Polisin kullandığı gaz nedeniyle çok sayıda kedi, köpek ve kuş zarar gördü. Buz yüzden buradayım" dedi.

BİKİNİSİYLE TAKSİM'E ÇIKTI

Öte yandan Taksim Meydanı'nda başlayan "Duran Adam"lar eylemi devam ederken saat 17.30 sıralarında gelen M.D. farklı bir eyleme imza attı. D. metro çıkışında bikinili olarak dans etmeye ve çeşitli sloganlar atmaya başladı. Eylemciler kadına alkışlarla destek verirken yoldan geçen vatandaşların tepkisi üzerine bikinili D. üzerini giyerek uzaklaştı. Eylem sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan D. "İnsanları düşündürmek istedim. Özgürlük ve insanlık istiyorum" diye konuştu.


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam