BU İŞLER NUTUK ATMAKLA OLMAZ

Politika 31 Mart 2013 13:42
A
a

AK PARTİ MKYK ÜYESİ VE PRF.DR. MAZHAR BAĞLI "BU SEÇİMLER HALK İRADESİNİN , KALICI OLMASININ TESCİLLENMESİ DEMEKTİR" Türkiye'nin çok önemli bir değişim sürecinden geçtiğini belirterek, "Vatanı sevmek nutukla, hamasetle olmaz."

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Mart ayı Danışma Meclisi yapıldı. Parti teşkilat çalışmalarının ele alındığı toplantıya AK Parti Çorum milletvekilleri Murat Yıldırım, Cahit Bağcı, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, ilçe başkanı Mustafa Köse ile partililer katıldı. 

Ülkedeki terör sorununun geçmişe dayandığına dikkat çeken Bağlı, öldürülen PKK'lıların sayılarının hesap edildiğinde, terörün 8 kez bitirildiğinin ortaya çıkacağını ancak meselenin halen devam ediyor olmasının ise iyi tahlil edilmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

Toplumla devletin aynı yönde adım atarak, bu sürecin başarıyla sonlandırılması arzusunun var olduğunu dile getiren Bağlı, zedelenmiş olan kardeşlik duygularının yeniden tesis edildiğini, yapılan düzenlemelerle, başka ülkelere mültecilik hakkı talep edenlerin, sadece "ben Kürdüm, ülkemde baskı görüyorum" iddiasının artık kabul edilmediğini, dış politikada bunu algılatabilmenin çok önemli olduğunu aktardı. 

Türkiye'nin önünde terör meselesi, din ve vicdan özgürlüğü, ekonomi ve dış politika anlamında çok önemli konular bulunduğunu hatırlatan Bağlı, partililerinden çok çalışmalarını isteyerek, "Bu sözler iş olsun diye söyleyen sözler değildir. Türkiye'nin yakaladığı büyüme ve dünya devleti olma trendini devam ettirmesi için önümüzdeki seçimlerin hayati bir önemi vardır. Her zamankinden daha çok çalışacağız. Bu seçimler Ahmet'in, Mehmet'in meselesi değil, memleketin meselesidir. Kişisel hesapları bir kenara bırakıp, bu seçimlerin gereğini hep birlikte yerine getirmeliyiz. Bu çok önemli ve tarihi bir sorumluluktur" diye sözlerini tamamladı. 

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ise, AK Parti teşkilatları olarak yerel seçim startını verdiklerini belirterek, tüm teşkilatların büyük bir özveri ile çalıştığını, bu özverili çalışmaları 2014 yılı Mart ayında taçlandıracaklarını belirtti. 

Çorum'da partisinin oy oranlarının her seçimde bir önceki seçime nazaran arttığına dikkat çeken Ceylan, başarı çıtalarının her dönem yükseldiğini kaydederek, bu başarıların elde edilmesine katkı veren tüm partililere teşekkür etti.

Kaynak : HİTİT TV
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam