Bu sezon ligde iyi işlere imza atmak için çaba sarf ediyoruz

Spor 31 Temmuz 2013 03:25
A
a

Çorum Belediyespor yönetimi işadamı Erdem Çenesiz’i ziyaret etti. Çenesiz’in sahibi olduğu Ece Banyo’da gerçekleşen ziyarette Kulüp Başkanı Zeki Gül’ün yanı sıra yöneticiler Mustafa Ercan, Mustafa Kanat, Hüseyin Teke, Fahri Yandık ve Hasan Özer Gökmen de hazır bulundu

Erdem Çenesiz, basın mensuplarıyla beraber kalabalık gelen misafirlerini bahçede ağırlarken, ziyarette ilk olarak Çorum Belediyespor Başkanı Zeki Gül konuştu.

Karşılıksız kimseden para almayacaklarını belirten Gül, forma reklamları, stat tabela reklamları gibi projelerine destek istediklerini söyledi. Çorum Belediyespor’u yönetme noktasında profesyonel bir anlayışla çalıştıklarının altını çizen Zeki Gül şunları söyledi: “ Bu sezon ligde iyi işlere imza atmak için çaba sarf ediyoruz.

Her konuda olduğu gibi Belediyespor’u yönetme noktasında da profesyonelce düşünüyoruz. Bu nedenle işadamlarımızı ziyaret ediyoruz ve onlardan maddi manevi destek talep ediyoruz. Biz geçmiş dönemlerde olduğu gibi işadamlarımızdan parayı alıp bir daha dönüp bakmamazlık etmeyeceğiz. Bizim için maddi destekten çok şehrin manevi desteği de önemli. Bu nedenle bizlere destek olacak işadamlarımızın bir şeyi bilmesi gerekiyor k, bize yapacakları mali destek karşılığında forma reklamı ya da tabela reklamı anlaşması yapacağı. Bu şartların haricinde kimseden karşılıksız bir destek almayacağız” diye konuştu.

Erdem Çenesiz’in geçmişte olduğu gibi bundan sonrada kendilerine destek olacaklarına inandıklarını ifade eden Gül, “ Kendisi her zaman bizlere hem manevi hem de maddi destek olmuşlardır. Şehrimizin tek profesyonel takımına bundan sonra da aynı destekleri sürdüreceklerine inanıyorum. Bununla birlikte her konuda bizlere destek olan Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız ve TSO yönetimine de ayrıca teşekkür ediyorum. Bizler bu şehri her alanda daha da ileri götürmek adına elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ” dedi. Kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Erdem Çenesiz’e teşekkür eden Zeki Gül, Çenesiz’e isminin yazılı olduğu ve 19 numaralı forma hediye etti.


Kaynak : wwwhitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam