BULUNDUĞUMUZ YER HİZMET KERVANININDA ÖNEMLİ BİR YERİDİR

ÇORUM 26 Ocak 2016 18:39
Videoyu Aç BULUNDUĞUMUZ YER HİZMET KERVANININDA ÖNEMLİ BİR YERİDİR
A
a

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, İl Yönetiminin bir yıllık süre içerisinde ahenkli bir çalışma sergileyerek güzel ve büyük başarılara imza attığını dile getirdi.

Başkan Bekiroğlu, AK Parti İl Yönetimi’nin birinci yılını doldurması nedeniyle yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Disiplin ve Hakem Heyeti Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç ve İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım ve İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Lütfi Alkan katıldı. Yönetim Kurulu toplantısında bir araya geldi.
 

konuşma yapan İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu; İl Yönetim Kurulu Üyelerinin eşleriyle birlikte güzel, uyumlu ve başarılı bir çalışma sergilediklerini, gecesini gündüzüne katarak, fedakar bir şekilde görev yapan yönetimin gerek seçimlerde, gerekse yardımlaşma, dayanışma çalışmalarında başarı çıtasını üst noktalara çıkardığını vurguladı. Gelinen noktada tüm yönetim kurulu üyelerinin katkısının bulunduğunun altını çizen Bekiroğlu, birinci yılın sonunda tüm yönetime teşekkür etti.
2
 

Çorum Ak Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, konuşmasında şunları söyledi: ”AK Parti Çorum İl Yönetim Kurulu olarak 25 Ocak 2015 tarihinde göreve geldiğimizin 1. seneyi devriyesindeyiz. 1. yılımızda olduğumuz gibi önümüzdeki 2 yıl süre içerisinde de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza sizlerin katkılarıyla devam edeceğimize inancım sonsuzdur. Özelikle yönetimde bulunan arkadaşlarımız ve eşlerimiz, sizler de teşkilat çalışmalarımızı sosyal medyadan takip ediyorsunuz, Bu çalışmalarımızın mükafatını inanan insanlar olarak ebediyete intikal ettiğimizde göreceğimizi düşünüyoruz. Haliyle partide olan eşler çalışırken ve partide olmayan diğer eşler de aslında bundan nasipleniyorlar.

Bunun da böyle bilinmesini istiyorum. Burada gönüllülük esasına dayanan insan odaklı çalışmalarımız var ama özü Allah rızası için çalışmaktır. Parti çalışmaları yaparken evinde bir lokma ekmeğe muhtaç olan insanları gördük, yurdundan yuvasından ayrılmış ama ihtiyaç sahibi olan insanları gördük, bunların elinden tutmak ve bunlara yardımcı olmak bizlerin insanlık görevi olduğunu düşünüyoruz ve bu şekilde hareket ediyoruz. Onun için bizlerden desteklerinizi esirgemeyin. Biz sonuçta her ne kadar yönetim kurulunda 50 kişi görünsek de eşlerimiz ve çocuklarımızla bir bütün olarak bir aileyi teşekkül ettirdiğimizin inancındayız. Bulunduğumuz yer hizmet kervanının en önemli merci yeridir. Arkadaşlarımızla bu kervanda yolmaktan dolayı mutlu olduğumu belirterek hem sizlere hem de eşlerinize özverili çalışmalarınız ve anlayışınız nedeniyle teşekkür ediyorum. Partimizin seçim sürecinde ve sonrasında yapılan tüm çalışmalarda yönetim kurulumuzun katkısını gördük, Bunun en güzel örneği; sosyal faaliyetler kapsamında ensar muhacir ilişkilerimiz içerisinde hem ilimizde bulunan sığınmacılar için, hem de Bayır-Bucak Türkmen kardeşlerimiz için göndermiş olduğumuz yardımlarımız Yayladağ Belediyesi’ne ilimiz hayır sever kişileri ve sizlerin katkısı ile ulaşmış bulunmaktadır. Bu vesile ile AK Parti şuuru ve bilinci içerisinde olan siz değerli arkadaşlarıma ve eşlerine bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam