BURASI KIRKDİLİM YOLU SANKİ YOL ORTASINA KEPÇE İLE KONULMUŞ GİBİ

ÇORUM 15 Mayıs 2016 18:01
Videoyu Aç BURASI KIRKDİLİM YOLU SANKİ YOL ORTASINA KEPÇE İLE KONULMUŞ GİBİ
A
a

Geçtiğimiz günlerde heyelan gerekçesi ile tamamen trafiğe kapatılan Kırkdilim Yolu’nda bazı basın mensupları inceleme yaptı. Gazeteciler gördükleri manzara karşısında büyük şaşkınlık yaşadı!

YOLUN ORTASINA KEPÇE İLE KONULMUŞ

Çorum-Osmancık Yolu üzerinden Harmancık, Güneyören ve Yeşildere Köyü yol ayrımına gelen gazeteciler, burada Karayolları tarafından konulan “Köye giden araçlar hariç trafiğe kapalıdır” uyarı levhası ile karşılaştı. Kırkdilim istikametine devam ederek heyelan yaşanan bölgeye ulaşan gazeteciler, yolun ortasında bulunan iki büyük dev kaya parçasını görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Ancak iki büyük kaya parçasının yolun ortasına nasıl geldiği ise daha sonra anlaşıldı.

Devasa boyuttaki iki büyük kayanın çevreye hiçbir tahribat vermeden asfalt zemin üzerine nasıl geldiğinin şaşkınlığını yaşayan gazeteciler, kayalarla yol kenarındaki izleri takip ettiklerinde ilginç bir manzara ile karşılaştı. Söz konusu kayaların yol kenarından kepçe yardımı ile sökülüp yolun ortasına yerleştirildiği iki büyük oyuktan anlaşıldı. Ayrıca, yolun sadece küçük bir bölümünde ufak taş parçalarının yine kepçe yardımı ile yola serpiştirildiği de gazetecilerin fotoğraf karelerine yansıdı.

kırkdilim yolu çorum osmancık (12)

kırkdilim yolu çorum osmancık (11)

kırkdilim yolu çorum osmancık (9)

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam