Canan Kaftancıoğlu-İmamoğlu kavgası başladı!

Politika 6 Kasım 2019 14:21
Videoyu Aç Canan Kaftancıoğlu-İmamoğlu kavgası başladı!
A
a

O zaman Seçimin kahramanı kim ? Canan Kaftancıoğlu'ndan olay sözler !CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'a tepki gösterdi...


Kaftancıoğlu, 'Kahramanın Yolculuğu' isimli bir kitap hazırlayan Özkan için "Kendilerini kahramanlaştırmaya çalışan profesyoneller"
ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun seçim kampanyası kitap oldu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasını hazırlayan Necati Özkan, İmamoğlu'nun seçim zaferi sürecini anlattığı 'Kahramanın Yolculuğu' isimli bir kitap yayınlamıştı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise, söz konusu kitabı eleştirerek Özkan'ın 'kendisini kahramanlaştırmaya çalıştığını' söyleyerek şu tweeti paylaştı.

Kahramanın hikayesini yazıyorum diyerek kahramandan daha çok kendilerini kahramanlaştırmaya çalışan profesyoneller bilsinler ki; yalan, yanlış ve eksik verilerle Genel merkez iradesinin, CHP örgütlerinin ve İstanbul ittifakının emeğine hiç kimse saygısızlık edemeyecektir!

Kitabın önsözünü İmamoğlu yazdı CHP'de olay olan kitap İstanbul'da bilboardlarda yerini aldı. Necati Özkan İmamoğlu'na iki seçim kazandıran süreci anlattığı kitabında kendine pay çıkarmayı ihmal etmedi. Kitabın önsözünü ise Ekrem İmamoğlu yazdı. İmamoğlu'nun Kaftancıoğlu'nun sözleri için ne diyeceği merak konusu.


 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam