Caner Erkin: 'Allah belanızı versin'

Spor 8 Şubat 2015 12:31
Videoyu Aç Caner Erkin: 'Allah belanızı versin'
A
a

Dev maç sonrası hakemlere tepki gösteren Caner Erkin kırmızı kart gördü

Çok üstün oynadıkları maçta Trabzonspor’u elden kaçırmak Fenerbahçeli oyuncuları gerdi... Bitiş düdüğünün ardından başta Volkan, Webo ve Sow olmak üzere Sarı-Lacivertli oyuncular çevresini sardıkları hakemlere tepki gösterdi.

Kıdemli yardımcı hakem Kemal Yılmaz’la konuşan Caner’in, el kol hareketleriyle “Allah hepinizin belasını versin” dediği ve arkasını dönüp gittiği bildirildi.

YILDIRIM, CANER'İ YİNE BOŞ GEÇMEDİ! YILDIRIM, CANER'İ YİNE BOŞ GEÇMEDİ!

Yılmaz hemen orta hakem Bülent Yıldırım’ı “Caner hakaret etti” şeklinde uyardı. Yıldırım elini cebine attığında Volkan ve Webo uzun süre kendisini ikna etmeye çalıştı. Ancak Yıldırım, kırmızı kartını eliyle gösterip Caner’i işaret ederek kaptana haber verdi.

Talimatlar gereği maçtan sonra oyuncu saha dışına çıktığında gösterilen kartlar havaya kaldırılmıyor ve kaptana bildirilmesi yeterli oluyor.

EMRE GİBİ 1 MAÇLA KURTARACAK

Hakem raporuna göre PFDK’ya sevk edilecek olan Caner’in başına gelenler, Eskişehir maçında Emre Belözoğlu’nun yaşadıklarını hatırlatıyor. Emre “Allah belanızı vermesin” deyince kızarmıştı. PFDK bu sözün “Sportmenliği aykırı eylem” olduğuna kanaat getirip bir maç kesmişti. ‘Allah cezanızı versin” sözü de aynı kapsamda değerlendiriliyor. Kızaran Caner’in bir maç ceza alması bekleniyor. Milli oyuncu cezayı hafta içi kupada çekecek. 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam