Çarşı-pazarda bu gün Ramazan bereketi geldi

ÇORUM 5 Haziran 2016 20:40
Videoyu Aç Çarşı-pazarda bu gün Ramazan bereketi geldi
A
a

Ramazan ayı ile birlikte alışverişte canlılık yaşanırken, beklendiği gibi olmasa da çarşı pazarda hareketlilik var. Aylardır bu günleri bekleyen esnaf, Ramazan?ın ilk günündeki işlerden memnun. Özellikle kahvaltılık ve hurma satışında patlama yaşanırken, vatandaşlar bütçelerine göre ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bütçelerine en uygun yerlerden alışveriş yapmaya çalışıyorlar.

Ramazan ayı nedeniyle Çorum’da çarşı pazarda hareketlilik yaşanıyor.

Ramazan Ayı’nın ilk sahuru bugün .Çorum’un önde gelen Alışveriş Merkezleri de özel Ramazan köşesi oluşturarak, buradan satışlarını yapıyorlar. Ramazan Alışverişi’nin bugün ve yarın daha da artması bekleniyor. 

Vatandaşların Ramazan alışverişleri piyasaya büyük bir hareketlilik getirirken, lokanta ve marketler de piyasadaki bu hareketlilikten nasibini aldı. Esnaf; geçtiğimiz yıllara göre daha az alışveriş yapıldığını söylese de durgunluğun sona ermesinden memnun. Kış aylarından bu yana durgunluk yaşayan esnaf ve özellikle gıda sektörü umudunu Ramazan alışverişine bağlamıştı. Ramazan öncesi dahi beklediği satışı yapamamaktan şikayetçi olan esnaf ilk gün artan satışlardan memnun oldu. Özellikle gıda satışı yapan esnaf hareketliliğin giderek artacağını belirterek, "Satışlar beklediğimiz düzeyde değil. Ama yine de hareketlilik yüzümüzü güldürdü" dediler.
 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam