CERİTOĞLU KURSİYERLERİN ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

ÇORUM 29 Kasım 2017 11:01
Videoyu Aç CERİTOĞLU KURSİYERLERİN ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
A
a

Çorum Halk Eğitimi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünü ziyaret eden AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, müdürlüğün ve kursiyerlerin çalışmaları hakkında bilgi aldı...


Çorum Halk Eğitimi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünü ziyaret eden AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, müdürlüğün ve kursiyerlerin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Halk Eğitim Merkezi tarafından yürütülen çalışmalar hakkında Müdür Fuat Bal’dan bilgi alan Ceritoğlu, kursiyerlerin atölyelerde yaptıkları işlerin göznuru olduğu için çok değerli ve kıymetli olduğunun altını çizdi. Halk Eğitim Merkezlerinin her yönüyle başarılı hizmetler verdiğine vurgu yapan Ceritoğlu,”Her türlü donanıma sahip bu mekanlarda usta öğreticilerimiz sayesinde kursiyerlerimiz kaliteli işler üretiyorlar. Buralarda ahşap boyama, takı tasarım, müzik, resim, ebru, pasta ve yemek kurslarında çok faydalı hizmetler veriliyor” diye konuştu. Meslek edindirme kurslarının devam ettiği sınıfları gezerek “el emeği göz nuru” eserleri inceleyen Ceritoğlu, kursta eğitim gören kursiyerlere başarılar diledi. Meslek edindirme kurslarında çok güzel ürünlerin ortaya çıktığını ifade eden Ceritoğlu, halk eğitim merkezlerinin önemine vurgu yaparak, özellikle bayanların sosyalleşmesi ve meslek öğrenmesinde büyük rol olduğunu söyledi.

Meslek edindirme kurslarının kadınlar için bir sosyal etkinlik haline geldiğini belirten Ceritoğlu,kadınların hem vakitlerini güzel şekilde geçirdiğini hemde bir meslek sahibi olduğunu kaydetti. Ceritoğlu, bayanların bu kurslar sayesinde hem meslek sahibi olduklarını hemde burada yaptıkları ürünleri satarak ev bütçelerine katkı sağladığını ifade etti. Kadınların kurslara rahatlıkla katılması için gerekli zeminin hazırlanması gerektiğini vurgu yapan Ceritoğlu,” Kadınlarımızın daha rahat kurslara katılabilmeleri için çocuklara yönelik eğitimlerinde eş zamanlı verilmesi talimatını verdik” dedi. Halk Eğitim Müdürü Fuat Bal ise AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, verdiği destekten dolayı teşekkürlerini iletip, tablo hediye etti.

 

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam