ÇESİAD - Çorumlu Öğrencilere Burs Veriyor

ÇORUM 16 Eylül 2019 09:06
Videoyu Aç ÇESİAD - Çorumlu Öğrencilere Burs Veriyor
A
a

Merkezi İstanbul’da bulunan ve Çorum’un öncü sivil toplum kuruluşlarından biri olan Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İş Adamları Dayanışma Derneği (ÇESİAD), yönetim kurulu üyeleri ve hayırsever burs verenleriyle beraber 2019-2020 Eğitim Öğretim Dönemi’nin açılış toplantısını Cuma günü gerçekleştirdi.


Tüm Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda, bu sene verilecek burslarla alakalı çalışmaların başlatıldığı belirtildi.

Yıllardır binlerce Çorumlu üniversite öğrencisine sahip çıktıklarını, maddi-manevi desteklediklerini, onlara İstanbul’da aile sıcaklığı sağladıklarını, yabancılık çekmemeleri için ellerinden gelenleri yaptıklarını ve kendilerini geliştirmeleri için her türlü imkanı sunduklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Murat Başer, bu sene de ekonomik sıkıntılara rağmen ellerinden geleni yapacaklarını, güçlerinin yettikleri kadar tüm Çorumlu öğrencilere sahip çıkacaklarını beyan etti.

Burs başvurularının başladığını ve 25 Eylül’de başvurularının son bulacağını, ardından mülakat yapılacağını aktardı. Burs verme imkanı olan ve destek olmak isteyen tüm hayırseverleri de destek olmaya davet etti.

 

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam