ÇESOB-BELEDİYE BULUŞMASI

ÇORUM 22 Ocak 2018 20:03
Videoyu Aç ÇESOB-BELEDİYE BULUŞMASI
A
a

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, tartışmalardan sonra ilk defa bir araya geldiler.Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum’da son günlerde sıkça tartışılan Ahi Evran Sanayi Sitesi Projesiyle ilgili olarak esnaf temsilcilerini dinledi...


BAŞKAN  KÜLCÜ SOSYAL MEDYA HESABINDAN  DUYURDU

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ahi Evran Sanayi Projesi kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Başkanlarımız ve esnafımızla güncel konularımızı değerlendirdik” dedi.


Belediye başkanı Muzaffer Külcü, belediyeye davet ettiği Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Ahi Evran Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetim kurulu üyelerine yeniden belediyenin kapılarını açtı. Görüşmeye ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ile birlikte kooperatifin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ahi Evran Sanayi Projesi’nde yeni bir gelişme yaşandı. Kooperatif yönetiminin Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaretinde Ahi Evran Sanayi Projesi’nin maliyetinin hem belediye hem de kooperatif tarafından yeniden hesaplanarak tekrar değerlendirilmesi kararı çıktı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam