Ceviz Toplamak İsterken Canından Oluyordu

ÇORUM 23 Eylül 2019 14:54
Videoyu Aç Ceviz Toplamak İsterken Canından Oluyordu
A
a

Son günlerde Çorum merkez ve ilçelerde yüzlerce kişi ceviz ağacından düştü. Cevizde hasat dönemi ile birlikte çok sayıda vatandaş ağaçtan düşerek ağır yaralanıyorlar...

 

Geçtiğimiz hafta sonu ise 6 kişi ceviz ağacında düşerek hastanelik oldu.

Çorum’da ceviz hasadının başlamasıyla birlikte ağaçtan düşme vakalarından da artış oldu.

Hafta sonu kentin muhtelif bölgelerinde 6 kişi cevizden düşerek yaralandı ve hastanelere kaldırıldı.

İskilip İlçesi İbik Köyü’nde 54 yaşındaki S.K., ceviz topladığı sırada düşerek ağır yaralandı.  Yaralı şahıs sevk edildiği İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından hayati tehlikesinin bulunmasından dolayı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yine İskilip İlçesi’ne bağlı Harun Köyü’nde de R.B. isimli şahıs ceviz ağacından düşerek yaralandı. İskilip’te yapılan ilk müdahalenin ardından da yaralı şahıs, ileri tetkik ve tedavi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Sungurlu’nun Tatlı Köyü’nde de 43 yaşındaki B.G. ceviz topladığı sırada dengesine kaybederek düştü ve hastanelik oldu. Durumu ağır olan ve hayati tehlikesi bulunan şahıs, Çorum’a sevk edilerek tedavi altına alındı.

Oğuzlar İlçesi’nin Cevizli Köyü’nde ise, I.K. isimli şahıs, evinin bahçesinde ceviz ağacından ceviz topladığı esnada dikkatsizlik tedbirsizlik sonucu ağaçtan düşerek yaralandı.

Ortaköy İlçesi’nde de A.Ş. isimli 48 yaşındaki şahıs, Karaphacip Köyü’nde evinin bahçesinde ceviz ağacından ceviz topladığı esnada düşerek yaralandı.

Merkeze bağlı Boğabağı Köyü’nde de A.B. adlı vatandaş, bahçesinde bulunan ceviz ağacından düşerek yaralandı ve hastanelik oldu.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam