Ceylan "CHP’den bu millete hayır gelmez"

ÇORUM 26 Mart 2019 11:45
Videoyu Aç Ceylan "CHP’den bu millete hayır gelmez"
A
a

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, CHP’nin Martın sonu bahar sloganına atıfta bulunarak, “CHP zihniyeti ile Martın sonu bahar değil, kara kış olur. CHP’den bu millete hayır gelmez” dedi...

“CHP’DEN BU MİLLETE HAYIR GELMEZ”
Çorum Gündemi canlı yayın programında seçim süreciyle ilgili söylediği iddialı sözlerle ilgili eleştirilere de yanıt veren Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, kendilerinin başta CHP olmak üzere tüm siyasi partilerin tabanıyla bir sorunlarının olmadığını, ancak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve genel merkez yönetiminin tutumundan rahatsızlık duyduklarını kaydetti. Ceylan, “Biz, Terör örgütü yandaşlarıyla yol yürümeyin diyoruz.

Bizim CHP’nin tabanı ile bir derdimiz yok. Bırakın şu HDP’yi sırtınızdan diyoruz. Atatürk’ün kurduğu partiye bu yakışıyor mu? diyoruz. HDP’nin eşbaşkanı çıkıp, Ankara, İstanbul ve İzmir’i bizim sayemizde kazanacaksınız diyor. Biz de bunlarla yol yürümeyin, kol kola girmeyin diyoruz. Çünkü, bu ülke bunlardan çok çekti. PKK terör örgütünün 35 yılda bize kaybettirdiği 900 milyar dolardır” diye konuştu.

Türk Milletinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı asla yalnız bırakmayacağını söyleyen Ceylan, “CHP 30 yıl değil, belki 100 yıl daha belediyeye oturmak için bekleyecek. CHP’den bu memlekete hayır gelmez. CHP yokluk demek, sefillik demek, yağ kuyruğu demek, beceriksizlik demek. Ne varsa AK Parti’de var. Bu memlekette sorunlar çözülecekse yine biz çözeceğiz. 7 Haziran seçimlerinden sonra ne olduğunu hep birlikte gördük. Hendekler kazılmadı mı, Ankara’da Kızılay’ın göbeğinde bombalar patlamadı mı? 1 Nisan’dan sonra da eğer olumsuz bir netice çıkarsa farklı bir şey olmaz. Hani CHP’nin sloganı var ya Martın sonu Bahar diye, ben de diyorum ki, martın sonu bu millete karakış olur. Bu zihniyeti bu millet çok iyi biliyor. CHP zihniyeti bu millete hep kara kış yaşattı” diye konuştu.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam