CHP Çorum'dan Ankara Ziyareti!

ÇORUM 16 Eylül 2024 16:10
Videoyu Aç CHP Çorum'dan Ankara Ziyareti!
Whatsapp yazışmaları kaydediliyor mu?
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz Milletvekili Mehmet Tahtasızve belediye başkanları, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunarak Çorum’un taleplerini ve yapılan parti çalışmalarını görüştü..

Whatsapp yazışmaları kaydediliyor mu?



CHP ÇORUM'DAN ANKARA ÇIKARMASI!..

- Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz Milletvekili Mehmet Tahtasızve belediye başkanları, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunarak Çorum’un taleplerini ve yapılan parti çalışmalarını görüştü..
Çorum heyeti; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaşın yanı sıra Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Suat Yıldız’ı makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlere; CHP İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, Oğuzlar Belediye Başkanı Mustafa Cebeci ve Aşdağul Belediye Başkanı Şenol Öncül katıldı...
 Çorum İl Başkanı Dinçer Solmaz, CHP’li belediyelerin karşılıklı işbirliği ve diyalog halinde sorunları çözerek, hizmet üreterek halkın beklentilerine en güzel şekilde cevap vereceğini bildirerek, Ankara’da son derece verimli ziyaretler gerçekleştirdiklerini söylerken aynı zamanda il genel meclis üyeleri, kadın kolları ve partililerle birlikte Oğuzlar İlçesi’nde saha çalışması yaptı.
Solmaz ve beraberindekiler; İlçe Başkanı Talip Karadeniz, Belediye Başkanı Mustafa Cebeci, Oğuzlar İl Genel Meclisi Üyesi Osman Güllü, Belediye Meclis Üyeleri; Dursun Bakırcı, Arif Martinci, Harun Çamiçi, geçmiş dönem Belediye Başkanı Abdullah Sorkun ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamide Semerci ile görüşerek, çalışmalar, sorunlar, talepler ve mevcut durum hakkında bilgi aldı...
Cumhuriyet Halk Partisi - CHPl Başkanı Dinçer Solmaz çalışmalarından dolayı Başkan Cebeci ve parti teşkilatına teşekkür ederek birlik ve beraberlik içerisinde ilçeyi aydınlık geleceğe hazırlamak için çaba göstereceklerini söyledi.





Cumhuriyet Halk Partisi - CHP
Mehmet Tahtasız
Dinçer Solmaz
#CHPcorumdanAnkaraziyareti
#Çorum
#hitittvnet
Whatsapp yazışmaları kaydediliyor mu?
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam