CHP İl Başkanı "Makam sahibi insanlar Üslubuna dikkat etmeli"

ÇORUM 6 Eylül 2018 12:58
Videoyu Aç CHP İl Başkanı "Makam sahibi insanlar Üslubuna dikkat etmeli"
A
a

Cumhuriyet Halk Partililer, yaşanan gerginliğin ardından İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya’ya ziyarette bulundular.CHP Çorum İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi Konuşmasında; Bu ve benzeri tartışmaların Çorum’un huzurunu ve birliğini bütünlüğünü olumsuz etkilediğini dile getirdi. Makam sahibi insanların bu konuda daha duyarlı ve daha uygun bir dil ve tarzla ifade edilmesi..

CHP Çorum İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ve, CHP İl basın Sözcüsü İlhami Türksal, CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, CHP İl genel meclisi üyeleri Yıldız Bek, Haydar Erdem, Rıdvan Samsunlu, Satılmış Gökçe, Halil İbrahim Kaya’yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette yakında zamanda İl genel Meclisinde CHP’li meclis üyeleri ile İl Genel Meclis Başkanı arasında yaşanan gerginlik konuşuldu.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi Konuşmasında; Bu ve benzeri tartışmaların çorumun huzurunu ve birliğini bütünlüğünü olumsuz etkilediğini makam sahibi insanların bu konuda daha duyarlı ve daha uygun bir dil ve tarzla ifade edilmesinin daha doğru olduğunu, birlik ve beraberliğe bugünlerde çok daha fazla ihtiyacımız olduğunu söyledi.

İl genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek zaman zaman il genel meclisinde yanlış anlamaların yada zaman zaman tansiyonun yükseldiği konuşmaların olabileceğini fakat temelde birlik ve beraberlik içinde Çoruma hizmet üretmek için canla başla çalıştıklarını dile getirdi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam