CHP'li başkanlar isyan etti: Sarıgül ve oğlu ihraç edilsin!

Politika 30 Aralık 2014 12:19
Videoyu Aç CHP'li başkanlar isyan etti: Sarıgül ve oğlu ihraç edilsin!
A
a

Şişli Belediyesi'nde yaşanan Hayri İnönü - Emir Sarıgül kavgasına Mustafa Sarıgül'ün de dahil olmasıyla birlikte ortaya çıkan haberler, CHP'nin İstanbul'daki belediye başkanlarını rahatsız etti. Partililer, Mustafa Sarıgül ve oğlunun partiden ihraç edilmesini istedi.

Akşam Gazetesi'inin haberine göre; Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile yardımcısı Emir Sarıgül arasında başlayan ve polemiğe baba Mustafa Sarıgül'ün de katılmasıyla kısa sürede büyüyen kavga, CHP'nin İstanbul'daki belediye başkanlarını rahatsız etti. Rahatsızlıklarını CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın'a ileten partililer, "Mustafa Sarıgül ve oğlu Emir Sarıgül'ün partiden ihraç edilmesini" istedi. 

GÖRÜŞMEYE SARIGÜL - İNÖNÜ ÇEKİŞMESİ DAMGA VURDU

Şişli Belediyesi'ndeki Sarıgül-İnönü krizi İstanbul geneline de yayıldı. İstanbul’daki CHP’li belediye başkanları önceki gün yeni atanan İl Başkanı Murat Karayalçın'la bir araya geldi. Hayri İnönü’nün olmadığı görüşmeye Sarıgül - İnönü çekişmesi damga vurdu. Başkanların tamamına yakını Karayalçın’a, çekişmeden son derece rahatsız olduklarını bildirdi.

"MUSTAFA SARIGÜL VE OĞLU İHRAÇ EDİLSİN"

Yaklaşık 1.5 saat süren toplantıda bir belediye başkanı, "Mustafa Sarıgül ile Emir Sarıgül partiden ihraç edilsin. Hayri İnönü de istifa etsin. Basında çıkan haberlerden sonra İnönü’nün bir an önce istifa ederek milletvekili olmasının önü açılsın. Sarıgül’ün ihracından sonra Meclis'ten bir kişi oylamayla Şişli’nin başına getirilsin”dediği öğrenildi. CHP’li başkanın bu önerisine diğer katılımcıların da tamamına yakını destek verdi. Sadece Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın sessiz kaldığı, Karayalçın’ın da "Öneriyi genel merkeze ileteceğim" dediği öğrenildi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam