CHP, parkları için eylem yapan mahalle sakinlerine destek verdi

Politika 15 Ağustos 2013 16:57
Sağlık Bakanı Koca Randevu sorununu kalıcı şekilde çözeceğiz dedi...
A
a

CHP, parkları için eylem yapan mahalle sakinlerine destek verdi. Akşemseddin Caddesi ile Akpınar Caddesi sakinlerinin park eylemine destek Cumhuriyet Halk Partisi İl Teşkilatı'ndan geldi. CHP İl Başkanı Cengiz Atlas ile parti yöneticileri bugün sözkonusu bölgedeki üçgen parka giderek mahalle sakinlerinin şikayetlerini dinledi.

Akşemseddin Caddesi ile Akpınar Caddesi'nin kesiştiği noktada  üçgen parka eğitim merkezi yapılma girişimi, dün bölge sakinleri tarafından protesto edilmişti. 

 

Atlas da dert yandı

 

CHP İl Başkanı Cengiz Atlas bugün öğleden sonra bölgeye giderek mahalle sakinleri ile buluştu. Çorum’da yetkililere seslerini duyuramadıklarını belirten,“Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Sayın Muzaffer Külcü’ye de ulaşamıyoruz. Buradan sizlere  sesimizi duyurmaya çalışıyoruz.” diye konuştu. 

 

Partilerinin mahalle sakinlerinin yanında olduğunu vurgulayan Atlas konuşmasını şöyle sürdürdü: "Burada Engelli Eğitim Merkezi yapılırsa hiçbir faydası olmaz. Bu park cadde üzerinde. Çocuklar oynuyor, gençler, kadınlar, erkekler oturuyor. Biz CHP olarak halka sorulmadan yapılan girişimi kınıyoruz. Çorum’un 14 mahallesi bizim. Biz buraya oy toplamak için gelmedik. Bu yaptığınız doğa, ağaç katliamı, buradan 100 adet fidan sökülmüş. Her fidan bir insan demek. Belediye’nin sata sata bitiremediği o kadar arazisi var. Eğitim merkezi daha sakin bir yere yapılmalı, park korunmalı.” 

 
Sağlık Bakanı Koca Randevu sorununu kalıcı şekilde çözeceğiz dedi...
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam