CHP Bayramda 1500 km yol yaptı

Politika 12 Ağustos 2013 18:55
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe yöneticileri bayram programları kapsamında ilçe ve köy ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla bayramlaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Cengiz Atlas, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Gökay, Arap Ali Bükücü, İl Sekreteri İsmail Ardık, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi Tatlı Can, Ümit Gökay, ADD Çorum Şube Başkanı Uğur Demirer ile Gençlik Kolları üyeleri, bayramda yoğun bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Bayramın birinci günü Oğuzlar, Osmancık, Kargı, Laçin’e ziyaret gerçekleştiren CHP’liler, ikinci günü İl Binasında yapılan bayramlaşmanın ardından İskilip, Bayat, Uğurludağ ilçelerini ziyaret ederek ilçe teşkilatları ile esnaf ziyaretleri yapan CHP İl Başkanı Cengiz Atlas ve parti yönetcilileri vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramın üçüncü günü ise köy şenliklerine katılan CHP İl Başkanı Cengiz Atlas ve partililer Üç Köy şenliği, Kızılpınar Köyü Şenliği ve Cik Hasan Köyü şenliklerine ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla bayramlaştırmayı sürdürdü. Yaptıkları ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, 3 günde 
1500 km yol yaptıklarını ve gittikleri ilçe ve köylerde çok sıcak karşılandıklarını ve Çorumlular ile bayramlaşarak, bayramı bayram tadında idrak ettiklerini dile getirdi
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam