CHP GENEL BAŞKANI KAZA YAPTI

Yaşam 27 Mayıs 2013 19:22
A
a

Kılıçdaroğlu'nun Aracı Kaza Yaptı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aracı TIR ile çarpıştı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu taşıyan araç Burdur-Ankara karayolunda kaza yaptı. CHP liderinin durumu iyi. Kazaya karışan TIR şoförünün gözaltında olduğu belirtiliyor.

CHP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu'nun içinde bulunduğu otomobil, İscehisar yakınlarında üzerlerine gelen TIR'dan kurtulmak isterken başka bir araçla çarpıştı. Otomobil çarpışmadan zarar gördüğü için Genel Başkan Kılıçdaroğlu otomobil değiştirdi ve Ankara'ya gelmek üzere koruma aracıyla yoluna devam etti.

Burdur'dan Ankara'ya gelmek üzere kara yoluyla hareket eden ve İscehisar yakınlarında kaza geçiren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun gezisine katılan Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, "Sayın Genel Başkanımız'da ve bizde bir şey yok. TIR'dan kurtulduk. Araba hasar gördü, biz çok ucuz atlattık." dedi.
SON DAKİKA AÇIKLAMASI


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet Afyonkarahisar-Ankara yolunda kaza geçirdi.



Burdur'daki temaslarını tamamladıktan sonra karayoluyla Ankara'ya dönmekte olanCHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun içinde bulunduğu 06 CHP 01 plakalı makam otomobili, İscehisar Yüksekokul Mevkii'nde mermer ocaklarından gelen ve tali yoldan çıkan beton yüklü TIR'a çarpmamak için manevra yaptı. Bu sıradaKılıçdaroğlu'nun makam otomobili, yine tali yoldan gelen 08 AT 969 plakalı hafif ticari araca arkadan çarptı. Kazada, her iki araçta hafif hasar meydana gelirken,Kemal Kılıçdaroğlu ve araçtakiler kazayı yara almadan atlattı.

Kılıçdaroğlu, daha sonra 06 CHP 02 plakalı eskort aracına geçerek, Ankara'daki programına yetişmek için yoluna devam etti. Ağır hasarı bulunmayan kaza yapan makam aracı ise şoförü tarafından kullanılarak yoluna davam etti.

ADNAN KESKİN: "SAĞLIK DURUMU İYİ UCUZ ATLATTIK"

Burdur'dan Ankara'ya gelmek üzere karayoluyla hareket eden ve İscehisar yakınlarında kaza geçiren Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun gezisine katılan Genel Başkan yardımcısı Adnan Keskin "Sayın Genel Başkanımızda ve bizde bir şey yok. TIR'dan kurtulduk. Araba hasar gördü, biz çok ucuz atlattık" dedi..

 


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam