CHP Ortaköy’de taziye ve düğünlere katıldı

Politika 15 Ağustos 2013 19:39
A
a

Parti programı kapsamında Çorum’un Ortaköy İlçesi ile Aşdağul Beldesi’ne ziyaret gerçekleştiren CHP İl Başkanı Cengiz Atlas ile parti yöneticileri, ilçe ve belde de taziye ziyareti ile düğünlere katıldı.

Dün saat 13.30 sıralarında Ortaköy’e giderken yolda düğün konvoyuyla karşılan Atlas önce araçtan inerek Murat ve Zehra Başceylan çiftine mutluluklar diledi.

Ortaköy ve Aşdağul’da ilçe ve belde teşkilatları ile Aşdağul Beldesi Belediye Başkanı Rıza Uysal’a yapılan ziyaretlerin ardından, geçtiğimiz hafta sonu bir düğünde havaya ateş açılması nedeniyle hayatını kaybeden 16 yaşındaki onur’un ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Taziyenin ardından Aşdağul’da bir düğünü ziyaret eden Atlas ve beraberindekiler kendilerine yapılan ikramlardan sonra düğün sahipleriyle sohbet etti. Atlas, düğün yemeği hazırlığı yapan kadınlarla oturup yaprak sararak yedi. Atlas ile beraberindekilerin son durağı Ortaköy’de bir düğün oldu.

Katıldıkları düğünde büyük ilgi ile karşılan Atlas ve Parti yöneticileri evlenecek çiftlerin ailelerini tebrik ederek yapılan ikramlarla birlikte vatandaşlar ile sohbet etti. Düğün evine yapılan ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen yaşlı bir vatandaş Atlas’a şiir okudu.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon
eko ceviz 9 Aralık 2013 12:00

herşey aşdavul için

0 0 Cevap Yaz
sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam