Çocukların adresi; Pompom Oyun Kulübü

ÇORUM 17 Aralık 2018 10:27
Videoyu Aç Çocukların adresi; Pompom Oyun Kulübü
A
a

Çorum’da çocuklarınızı teknolojiden uzak bilgi, eğitim alanında planlı bir şekilde gelişimini sağlayacak olan çocuk oyun kulübü açıldı.

Çorum’da çocukların oyun oynayarak gelişebilecekleri Pom Pom Oyun kulübü Çorum’da hizmet vermeye başladı. 8 ayrı oyun odası bulunan Pom Pom Oyun kulübü çocuklarınız oyun oynarak öğrenirken sizde rahat bir ortamda kahvenizi yudumlamanıza olanak tanıyor.

Yeni hizmet vermeye başlayan kurum iki bayan girişimci tarafından açıldı.  Emine Özdilli Şahin ve Gönül Özdilli tarafından Çorum’a kazandırılan Pom Pom Oyun Kulubü çocuklarınızla birlikte mükemmel zaman geçirmeleri için sizleri bekliyor.

İki kadın girişimci olarak başladıklarını belirten Gönül Özdilli, “Kurumumuzda Sağlık, İtfaiye ve Uzay gibi tam tamına 8 farklı atölyenin bulunuyor. Bu atölyelerimizde gerçeğe dayalı meteryallerimiz bulunmakta. Bizim amacımız çocuklarımıza bu atölyelerde öğretmek, öğretirken de eğlendirmek.” İfadelerini kullandı.

Kurum sahiplerinden Emine Özdilli Şahin ise amaçlarının, çocuklara tabletten, telefondan ve bilgisayardan uzak bir eğitim süreci geçirtmek olduğunu ifade etti. Şahin, “Amaçlarımızın içinde Ailelerin rahatlıkla kahvelerini yudumlarken çocuklarını oynatabilecekleri rahat bir ortam yaratmaktır.” şeklinde konuştu.

 

 

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam