Çöpte bulundu, adı Bayram oldu

Yaşam 27 Temmuz 2014 20:01
Videoyu Aç Çöpte bulundu, adı Bayram oldu
A
a

Adana'da çöp konteynerine atılmış yeni doğmuş bir erkek bebek bulundu.Ramazan Bayramı arifesinde bulunan bebeğe hastanede 'Bayram' ismi verildi.Adana'nın merkez Yüreğir İlçesi'nin Anadolu Mahallesi Süleyman Vahit Caddesi'ndeki vatandaşlar, saat 14.30 sıralarında bir bebeğin ağladığını duydu.

Sesin çöp konteynerinden geldiğini fark eden vatandaşlar, konteyneri kontrol ettiklerine henüz yeni doğmuş, göbek bağı dahi kesilmemiş bir erkek bebeği ile karşılaştı.

36 dereceyi bulan sıcakta güçlükle nefes alan bebek vatandaşlar tarafından konteynerden çıkarılırken sağlık ve polis ekiplerine  haber verildi.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan bebek daha sonra ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

ADINI BAYRAM KOYDULAR

Bebeğin yapılan ilk muayenesinde hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Hastane çalışanlarının yakın ilgi gösterdiği bebeğe ise hemşireler 'Bayram' ismini verdi. Öte yandan polis de bebeğin anne ve babasını tespit etmek için çevrede araştırma başlattı.

Kaynak : www,hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam