ÇORUM CHP’DE 94’ÜNCÜ YIL KUTLAMASI

ÇORUM 9 Eylül 2017 20:13
Videoyu Aç ÇORUM  CHP’DE 94’ÜNCÜ YIL KUTLAMASI
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi, Çorum İl Örgütü 94. kuruluş yıl dönümü nedeniyle parti merkezinde program düzenledi...

Bugün gerçekleşen programa TBMM İdare Amiri ve CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, CHP’li İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

YALÇIN: SAVAŞ MEYDANLARINDA KURULAN BİR PARTİYİZ

Programın açış konuşmasını yapan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Firdevs Yalçın, CHP’yi diğer partilerden ayıran noktanın savaş meydanlarında kurulan bir parti olduğunu belirterek, “Kuvayı Milliye bizim köklerimizde. Kurtuluş Savaşını verip büyük devrimleri gerçekleştiren dünyadaki tek partiyiz. Büyük komutan Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefte kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

EKE: CUMHURİYETİ KORUYACAĞIZ

İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülhan Eke ise Atatürk’ün vermiş olduğu hakların, günümüz gerek eğitim sisteminde, gerekse yönetim sistemiyle alttan alta çeşitli değişikliklerle ellerinden alınmaya çalışıldığını iddia ederek, CHP’liler olarak yılmadan cumhuriyeti koruyup kollayacaklarını söyledi.

TOPKÜL: TÜRKİYE’YE DEMOKRASİYİ CHP KAZANDIRDI

Gençlik Kolları Başkanı Onur Topkül de, Türkiye’ye demokrasiyi, laikliği, hukuk devlet anlayışını ve cumhuriyeti kazandıran partinin CHP olduğunu ifade ederek, CHP’nin 94. yılını kutladı.

MİLLETVEKİLİ KÖSE: ANADOLUNUN GÖZÜ CHP’DE

Son olarak konuşma yapan TBMM İdare Amiri ve CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse de 9 Eylül’ün aynı zamanda İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünü olduğunu hatırlatarak, “O gün yedi düvelle saldıran emperyalistler bugünde iktidar eliyle hem partimize hem de ülkemize saldırılarını aralıksız bir şekilde devam ettirmektedirler. O gün nasıl Anadolu da yaşayan 13 milyon insanın gözü Ankara’da CHP’nde ise bugün de Anadolu da yaşayan 80 milyon insanın gözü yine Ankara’da CHP’sinde. Bu sistemli saldırıya karşı durabilecek yegane örgüt CHP’dir” diye konuştu.

CHP’nin mensubu olmaktan dolayı övünç duyduğunu da vurgulayan Köse, “Düşmanı nasıl denize dökmüşsek, ülkemizin ulusal, milli değerlerine saldıranlara karşı aynı mücadeleyi aynı kararlılıkla sürdürmeye hazırız. Kadınlara da teşekkür ediyorum. Onların olmadığı yerde başarı mümkün değil. Bütün çalışmalarımızda onların emeği var” diyerek sözlerini tamamladı.

YENİ KATILAN ÜYELERE ROZET

Partiye yeni katılan üyelere de parti yöneticileri tarafından rozet takıldı.

Program çeşitli ikramların ardından sona erdi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam