Çorum Diyanet-Sen ‘Diyanetime Dokunma- Diyanetine Sahip Çık’ eylemi yapacak.

ÇORUM 18 Ocak 2016 20:44
Videoyu Aç Çorum  Diyanet-Sen ‘Diyanetime Dokunma- Diyanetine Sahip Çık’ eylemi yapacak.
A
a

Türlü kumpaslarla Diyanet İşleri Başkanlığına yapılan saldırılar karşısında Diyanet alanında etkili ve yetkili olan sendika Diyanet-Sen ‘Diyanetime Dokunma- Diyanetine Sahip Çık’ eylemi yapacak.Çorum Diyanet-Sen başkanı Ali Yıldız 19.01.2016 Salı günü Saat 13:00'da Çorum İl Müftülüğü Bahçesinde yapacağımız basın açıklamamıza tüm Din gönüllülerini ve basın mensuplarımızı bekliy

Eylem Salı günü Diyanet İşleri Başkanlığı önünde saat 11 de başlayacak. Aynı zamanda Türkiye genelinde eş zamanlı gerçekleştirilecek eyleme bütün din görevlileri davetli.

SALI GÜNÜ MEYDANLARDAYIZ...HAZIRLANIN..
Çorum Diyanet-Sen başkanı Ali Yıldız 19.01.2016 Salı günü Saat 13:00'da Çorum İl Müftülüğü Bahçesinde yapacağımız
basın açıklamamıza tüm Din gönüllülerini ve basın mensuplarımızı bekliyoruz dedi.


DİYANET-SEN'DEN AÇIKLAMA

Konu ile İlgili yazılı bir basın açıklaması yapan Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar; "Bugün hedef haline getirilen Diyanet’in geleceğe dair olan hedefleri ve misyonu şer odaklar tarafından rahatsızlıkla karşılandı. Dünya ve Ümmet coğrafyası için olmazsa olmaz olan kurumumuza bugün sahip çıkma vaktidir.

Diyanet bu ümmet coğrafyası için tek umuttur. Bu umut biterse dünya coğrafyasındaki mazlumlar çaresizliğe itilir. Vicdan yoksunu, inanç yoksunu bir millet olmaya doğru adım adım kayarız. Ne refahtan bahseden bir millet oluruz, ne de ezanı, Kur’anı dinleye bilen bir millet oluruz. Bağımsızlığımızın sembolleri tek tek ellerimizden kayar gider. Geçmişimiz bu durumu bize mütalaa etmiştir.

Türkiye adına aydınlık yarınlardan bahsedebilmemizin yegane gereği her alanda bir ve bütün olmayı başarmamızdır. Dillerinden kin dökülenlerin Diyanet’e dair bir cümle daha kurmalarına izin vermemeliyiz. Bu sebeple Salı günü İnsanlık için, Ümmet coğrafyası için, bütün mazlumlar için Diyanetine sahip çık eyleminde buluşmak istiyoruz. Bütün Müslümanlar davetlidir’ dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam