ÇORUM’A YAPILACAK YATIRIMLAR MASAYA YATIRILDI

ÇORUM 27 Ocak 2016 01:56
Videoyu Aç ÇORUM’A YAPILACAK YATIRIMLAR MASAYA YATIRILDI
A
a

AK Parti Çorum Milletvekilleri TBMM Sağlık, Aile ve Çalışma Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan Maliye Bakanı Naci Ağbal’ı makamında ziyaret etti.

Yapılan açıklamaya göre, Ziyarette; Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Milletvekilleri ve TSO Heyeti Bayburt Milletvekili Naci Ağbal’ı Maliye Bakanı olmasından dolayı tebrik ederek, bir süre görüştüler.

Ziyaret sırasında Milletvekilleri ve TSO yöneticileri tarafından Maliye Bakanı Naci Ağbal’a Çorum ve iş dünyası için öncelikli gördükleri konular hakkında bilgiler verildi.

Ayrıca, Çorum için önemli olan projeler hakkında istişarelerde bulunularak, yapılacak yatırımlar için destek istendi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Çorum milletvekilleri ve TSO heyetinin kendisine yapmış oldukları ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek, teşekkür etti.


Bayburt doğumlu olan ancak çocukluk ve gençlik yılları Çorum’da geçen Naci Ağbal, Çorum’a yapılacak her türlü yatırıma ve uygulanacak projelere destek vereceğini söyledi.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Çetin Başaranhıncal ise günün anısına Maliye Bakanı Naci Ağbal’a hediye takdiminde bulundu.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam