Çorum AK Parti'de Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

ÇORUM 13 Eylül 2016 19:57
Videoyu Aç Çorum AK Parti'de Bayramlaşma Töreni Düzenlendi
A
a

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorum İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı tarafından ortak düzenlenen bayramlaşma törenine Milletvekilleri,Belediye Başkanları,İlçe Başkanları,Meclisüyeleri ve çok sayıda partili katıldı


Çorum Ak Parti Teşkilatı Binasında  düzenlenen bayramlaşma törenine Çorum Ak Parti Milletvekili,TBMM İdare Amiri  Salim Uslu,AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan yardımcısı  bir dönem öncesi Milletvekili Murat Yıldırım, Ahmet Sami Ceylan,Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu,Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu,İlgenel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya,Merkez İlçe Başkanı Av.Yaşar Anaç, Gençlik kolları Başkanı Unal Yıldırım,Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir,parti yöneticileri ve partililer katıldı.

Bayramlaşma Töreninde İlk konuşmayı Proğram yoğunluğu nedeniyle  Çorum Ak Parti Milletvekili,TBMM İdare Amiri  Salim Uslu konuştu. 
Uslu konuşmasının ilk sözlerine bu Kurban Bayramında buruk bir bayram yaşıyoruz.Allah mübarek eylesin ifadeleriyle başladı.
Salim Uslu 15 Temmuz ve arkasından yaşanan olaylar, Vanda 48 vatandaşımızın hain bombalı terör saldırısnda  yaralanmış olması ve Boğazkale eski, Belediye Başkanımız  Ali Rıza Soysat'ın kurban keserken vefat etmiş olması,15 Temmuz Gecesi adına Çorum'da Şehitler Çeşmesini dualarla açtık.Hem PKK hem de FETÖ teröründe şehit düşen yiğitlerimizden Allah razı olsun bu açılışlar teselli anlamında bizim için çok önemlidir dedi.

Salim Uslu,.konuşmasına şöyle devam etti,Suriye şimdi bir ateşkes  imzalandı kimle kim imzaladı ? bilen var mı ? diye sordu. ABD -Rusya arasında tabiki,Peki Suriye imzayı atanlarmı savaşıyor ? hayır, Suriye'de savaşanları çarpıştıranlar karşılıklı Ateşkes imzalaması yapanlardır dedi.kuklayı parmaklarında oynatanlar ateşkes yapanlar yine kendileri. Salim Uslu  Daeş,PKK’nın, FETÖ’nün, PYD’nin birer taşeron örgüt olduklarını söyledi.

Salim Uslu, bizim coğrafyamızda  gözü olanların Türkiye ile uğraştığını belirten Uslu, bataklığı batmış bu dünyada insanların vicdanın, sesi olmak durumunda olduğunui dile getirdi. Uslu bize bu süreçte  düşen İki görev var.Birincisi  bu kardeşliğimizi sürdürmek zorunda olduğumuz.
İkincisi ise bu reformcu yönümüzü devam ettirmektir dedi.

Türkiye’de insanların canını yakan tüm sorunları çözdüklerini ifade eden Uslu, “İmam-Hatiplerin katsayı problemini, okullarda başörtü meselesi gibi sorunların altından kalktık. Herkes halkın iradesine sahip çıkmak ve saygı duymak zorundadır” dedi.

Türkiye 15 Temmuz'da darbe girişimi sırasında destan yazdı. Çorum’da çıkarmaya çalıştıkları alevi-sünni çatışmasına sağduyu ile  bir iç savaş çıkmasına müsaade etmediğini ifade etti.

Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu İse ,Türkiye'yi bölmek,Parçalamak,gelişmesine sekte vurmak,milleti birbirine düşürmek isteyenlerin hiçbir zaman başarılı olamayacaklarını söyledi. Bekiroğlu,Bayramların birlikteliği pekiştiren günler olduğunu söyleyen AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu,  Türk milleti varoldukca,birlik ve beraberlik olacaktır dedi. Başkan Bekiroğlu 15 Temmuz darbe girişiminden sonra oluşan birlikteliği bozmak için PKK terör örgütünün bayramın 1. gününde  Van’da AK Parti İl Başkanlığına saldırı yapıldığını dile getirdi.Bekiroğlu  Başbakan Binali Yıldırım’ın şehit ailelerine ulaştırmak üzere gönderdiği mektupları şehit ailelere teslim edeceklerini ifade etti. İl Başkanı  Bekiroğlu, Kurban Bayramının hayırlara vesile olması temennisinde  bulundu.


 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam