Çorum Ak Parti'den 28 Şubat sergisi

ÇORUM 28 Şubat 2019 18:12
Videoyu Aç Çorum Ak Parti'den 28 Şubat sergisi
A
a

28 Şubat darbesi 81 ilde düzenlenen eş zamanlı basın açıklaması eylemi ile protesto edildi. AK Parti Genel Merkezi İnsan Hakları Başkanlığı’nca ‘28 Şubat’ konulu eş zamanlı basın açıklaması eylemi Çorum’da da gerçekleştirildi. 15 Temmuz...

28 Şubat darbesi 81 ilde düzenlenen eş zamanlı basın açıklaması eylemi ile protesto edildi.

AK Parti Genel Merkezi İnsan Hakları Başkanlığı’nca ‘28 Şubat’ konulu eş zamanlı basın açıklaması eylemi Çorum’da da gerçekleştirildi.

15 Temmuz Hürriyet Parkı önünde düzenlenen basın açıklamasına AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan ve Ahmet Yabacıoğlu, parti yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

AK Parti İl Başkanı Ahlatcı, yaptığı açıklamada, “Etkisi bin yıl sürecek diyerek karanlığa mahkum edilmek istenen bir Türkiye’den milletin direnci, inancı ve mücadelesiyle aydınlık bir Türkiye’ye… Ne zulmedenleri ne yasakçıları ne de işbirlikçilerini unutmadık! Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde vesayet odaklarına ve darbeci zihniyete karşı AK Parti olarak kararlı tavrımızdan ödün vermedik, vermeyeceğiz.” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 28 Şubat’ta Demokrasiye Balans Ayarı bahanesiyle karanlık bir süreç içerisine itildiği hatırlatılan açıklama sonrası o günün gazete manşetlerinin yer aldığı sergi incelendi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam