Çorum Ak Parti İl Başkanı belirsizliğini koruyor

ÇORUM 5 Ekim 2016 10:16
Videoyu Aç Çorum Ak Parti İl Başkanı belirsizliğini koruyor
A
a

Sondakika: Dün akşam saatlerinde Ankara'da Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezine Çorum Ak Parti İl Başkanlığı için isim değerlendirmesi yapıldı.. Dün ve Bugün yapılan değerlendirme sonucunda da Çorum Ak Parti İl Başkanı kim olacağı, kime verileceği hala belirsizliğini korumakta.

AK Parti Çorum İl Teşkilatı için bugün yeni gelişmeler olacak.Bekleyelim görelim neylerse mevlam güzel eyler...

​Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti teşkilatlarına: Hiç kimse FETÖ'nün oyununa gelmesin dedi ama Çorum'da bu sözü dinleyen yok AK Parti teşkilatlarına seslenerek, "FETÖ'nün zehir gibi, her yere sızabilen, nüfuz edebilen fitne söylemlerine karşı dikkatli olmanızı istiyorum. AK Parti teşkilatlarına da şunları söylemek istiyorum: Hiç kimse FETÖ'nün oyununa gelmesin"

Çorum'da maşallah eskiler,yeniler birbirleri hakkında söyleyemediklerini Sosyal Medya’da troll hesaplar ve onlara yorum yapan ve takip eden insanları görüyoruz. Siz hala Teşkilatcılığı anlayamamışsınız.

Sosyal medya son dönemlerde algı operasyonlarının, propogandanın ve kamuoyu oluşturmanın bir kanalı haline geldi. Twitter başta olmak üzere sosyal medya mecraları kontrolün yitirildiği, itibarsızlaştırmadan başlayarak fiilen fitneye desteğe değin birçok suçun işlendiği, anonim hesaplar üzerinden algı mecraları haline geldi. Çorum Ak Parti'de siyasi tartışmaları ve kamplaşmaları sosyal medyaya taşımayın, taşıyanları da dikkate almayın derim ben vesselam...

Siyaseti bir hizmet ve görev yarışı olarak kabul etmek gerekir.

Ak Parti teşkilatlarında ve bu davaya gönül vermiş birlik ve beraberlik içinde hedefe yürümeye çalışan insanların emeğine saygı duymak lazım. Sorunları ve güzellikleri paylaşmak için çıkılan bu yolda, bu yoğun tempoda kimi zaman görev değişimi, teşkilat içinde bir kan değişikliği olması olasıdır. Önemli olan gök kubbede hoş seda bırakmaktır.

Bu hizmeti bir bayrak yarışı olarak görmek lazım. Bu görevleri bugüne kadar başarı ile yerine getiren parti mensuplarına yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etmek gerekir.

Bundan sonra görevi teslim alacak olan İl Başkanı ve yönetim kuruluna da yeni görevlerinde başarılar dilemek için devir teslim çiçeklerle yapılmalı, devir için kucaklaşılması gerekir diye düşünüyorum. Ak Parti il Başkanlığına kim gelirse gelsin. Ak Partililerin başkanı olacaktır.

Bütün bu konuşmalar, kulisler, istişareler hesaplar kitaplar hepsini bir kenara bırakıp Genel merkezin atayacağı ismi beklemek gerekir.

AK Parti Çorum İl Teşkilatı için bugün yeni gelişmeler olacak.İl Koordinatörünün Çorum'a gelmesi bekleniyor.
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler...

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam