Çorum Ak Parti İl Koordinatörü Recep Yıldırım "Müslüman Türk’ün Müslüman Türk’ ten başka dostu yoktur"

ÇORUM 5 Haziran 2016 00:07
Videoyu Aç Çorum Ak Parti İl Koordinatörü Recep Yıldırım "Müslüman Türk’ün Müslüman Türk’ ten başka dostu yoktur"
A
a

Almanya’ ya yönelik; “ Gerek Fransa gerekse Almanya ne yaparsa yapsın, neyi kabul ederlerse etsinler, it ürür kervan yürür. Onların kararlarıyla hareket edecek değiliz. Bir kez daha görmüş olduk ki Müslüman Türk’ün Müslüman Türk’ ten başka dostu yoktur.” diyerek tepkisini sert sözlerle dile getirdi.Yıldırım; “2019’ da bütün belediyeleri alma hedefinde...

Recep Yıldırım; “2019’ da bütün belediyeleri alma hedefinde olduğumuzu belirtmek isterim. Çorum’ a da bu yakışır​


Haziran ayı Danışma Meclisi kapanış konuşmasında durum değerlendirmesi  yapan 
Çorum İl Koordinatörü Recep Yıldırım konuşmasına soykırıma evet diyen Almanya’ ya yönelik; “ Gerek Fransa gerekse Almanya ne yaparsa yapsın, neyi kabul ederlerse etsinler, it ürür kervan yürür. Onların kararlarıyla hareket edecek değiliz. Bir kez daha görmüş olduk ki Müslüman Türk’ün Müslüman Türk’ ten başka dostu yoktur.” diyerek tepkisini sert sözlerle dile getirdi.

Sözlerine; “ Teşkilat toplantılarının önemi çok büyüktür. Bu nedenle değerinin de bilinmesi ve ona göre hassasiyet gösterilmesi lazımdır. Sorunlarımızı kendi içimizde dile getirip çözümlememiz için bulunmaz bir fırsattır.” diyerek yapılan toplantıların önemine dikkat çekti.

Yıldırım; “2019’ da bütün belediyeleri alma hedefinde olduğumuzu belirtmek isterim. Çorum’ a da bu yakışır. İlçelerdeki sorunları bizzat yerine giderek değerlendirmeli sorunları yerinde çözümlemeliyiz. İl Başkanlığı Teşkilatı ilde bulunan tüm ilçe teşkilatlarıyla birlik olmalı, koordineli çalışmalı, onları temsil edebilmelidir.” diyerek konuşmasını sonlandırırken, il ve ilçe teşkilatlarına birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam