ÇORUM AK PARTİ MAYIS AYI İL DANIŞMA TOPLANTISI ÇATAK'TA YAPILDI

ÇORUM 25 Mayıs 2017 22:41
Videoyu Aç ÇORUM AK PARTİ MAYIS AYI İL DANIŞMA TOPLANTISI ÇATAK'TA YAPILDI
A
a

Ak Parti Çorum İl Başkanlığı, Mayıs ayı İl Danışma Meclisi toplantısını Çatak Tabiat Parkında gerçekleştirdi. İl ve İlçe Belediye başkanları,İlçe başkanlarınında katıldığı toplantı sonrası piknik yapıldı,halaylar çekildi,oyunlar oynandı...


 

Çatak Tabiat Parkı’nda yapılan programa AK Parti Çorum İl Koordinatörü Recep Yıldırım, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kadın Kolları İl Başkanı Meryem Demir, Gençlik Kolları İl Başkanı Burak Köse, ilçe başkanları, partili belediye başkanları, gençlik kolları ve kadın kolları ile mahalle başkanları ile teşkilat mensupları katıldı.

Piknik havası içerisinde yapılan Mayıs ayı İL Danışma Meclisi toplantısında,toplantıda ilk olarak İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ kürsüye geldi. Hafta sonu yapılan Olağanüstü Kongre ile ilgili açıklamalar yapan başkan Karadağ,Çorum’dan 3 bin 500 kişilik bir katılım sağlandığını söyledi. Teşkilatlara yaptıkları Referandum seçimlerinde çalışmalarında bulunan partililere teşekkür etti.

Teşkilatçılığın millete hizmet davası olduğuna işaret eden İl Başkanı Karadağ, Çorum İl Başkanı olarak tüm teşkilat mensupları ile gurur duyduğunu dile getirdi.

İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir de kısa konuşmasında Cuma gecesi başlayacak olan Ramazan ayının hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ise, teşkilatların birlik beraberlik içerisinde daha güçlenerek, güzel işlere imza atılacağına inandığını söyledi
Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de, yarıdan itibaren Ramazan’ın başlayacağını hatırlatarak, bayramların bayram gibi yaşanmasına erişilmesini Allah’tan niyaz etti.

Külcü, Belediye olarak 5-6 yıldır düzenli olarak Ramazan’a özel yaptıkları programlara bu yıl da devam edeceklerini vurgularken, “Ramazan’ı dolu dolu geçireceğiz” dedi. Külcü, teşkilatçılığın öneminden de bahsetti.

Son olarak kürsüye gelen AK Parti Çorum İl Koordinatörü Recep Yıldırım da, Çorum teşkilatlarının başarılı çalışmalarından övgüyle söz etti.

Konuşmaların ardından toplantı sona ererken, partililer piknik yaparak uzun süren çalışmaların ardından stres attılar..
 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam