ÇORUM BELEDİYE 2 TOKAT SPOR 0

ÇORUM 13 Ocak 2018 15:35
Videoyu Aç ÇORUM BELEDİYE 2 TOKAT SPOR 0
A
a

Çorum Belediyespor ligin ilk maçında Tepecikspor ile oynayacağı maçın son provasını bugün 2. ligde mücadele eden Tokatspor önünde yaptı. Belediye spor güçlü rakibi karşısında 10 kişi kalmasına rağmen maçtan 2-0 galibiyetle ayrıldı...


Maçtan Dakikalar

5.dakkikada Çorum Belediyespor  Abuzer'in penaltıdan attığı golle 1 - 0 öne geçti.

37.dakkikada Çorum Belediyespor'da Abuzer tekrar sahnede maç 2 - 0

48. dakikada Çorum Belediye Sporlu Emre Yüksek Tepe Kırmızı kart gördü


Çorum Belediyespor ligin ilk maçında Tepecikspor ile oynayacağı maçın son provasını bugün Tokatspor önünde 2-0 sonuçla bitirdi.
Ligin ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren kırmızı siyahlılar burda oynadığı dört hazırlık maçında ikinci yarının oyunsal taktiği üzerinde durmuştu.

Hafta başından buyana ikinci yarı hazırlıklarını Çorum’da sürdüren kırmızı siyahlı takım bugün saat 13.30’da Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda 2. ligde mücadele eden Tokatspor ile lig öncesi son hazırlık maçını galibiyetle kapattı. Çorum Belediyespor’da Teknik Direktör Yusuf Tokuş’un maça ligde düşündüğü kadro ile çıkması sonraki bölümde ise değişiklikler yaparak diğer futbolcularada şans vermesi bekleniyor.


 

Çorum Belediyespor, 21 Ocak’ta başlayacak olan ikinci yarı son hazırlık maçını 2. Lig takımlarından Tokatspor ile oynadı. Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda saat 13.30’da başlayan maçın henüz 5. dakikasında Zahit’in ceza sahası içerisinde düşürülmesi sonucu kazanılan penaltı atışını Abuzer gole çevirdi.

Bu golden sonra da ataklarını yenileyen Çorum Belediye, 37. dakikada kaleci Akın’ın hatasını affetmeyen ilk golün sahibi Abuzer’le aradaki farkı 2’ye çıkardı. İlk yarısı bu skorla sona eren maçın 48. dakikasında orta sahadaki önemli isimlerimizden olan Emre Yüksektepe kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Karşılıklı ataklarla geçen maçın ikinci yarısında başka gol olmayınca takımımız Tokatspor’u 2-0 mağlup etti. 


BAŞKAN KÜLCÜ DE İZLEDİ 
Çorum Belediyespor, bugün Tokatspor ile oynadığı hazırlık maçını Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Muzaffer Külcü de izledi.

Dr. Turhan Kılıçcoğlu Stadı’nda oynanan ve Çorum’un 2-0 üstünlüğüyle geçen maçı Külcü’nün yanı sıra Başkan Yardımcısı Ömer Balaban ile diğer yöneticiler ve yaklaşık 500 kadar da taraftar topluluğu izledi.

SAHA: Dr. Turhan Kılıçcıoğlu
HAKEMLER: Onur Bingöl, Aydın Karsavuran, Serdar Osman Akarsu
ÇORUM BELEDİYESPOR: Ramazan (Sercan), M.Zahit (Ertuğrul), Yakup Kayış (Doğukan), Yakup Yiğit (Batuhan), Akın (İsmet), Emre Yüksektepe, Salim (Emre Okur), Özgür, Abuzer (Kıvanç), Doğan Can (Mert), Yasin(Selim)
TOKATSPOR: Akın, Hakan, Murat (Muhammed), Hasan (Nezir), Yaşar (Murat Can), Ömer Can, Emin( Burak), Recep, Batuhan (Bekir), Alperen (Teoman)
GOLLER: Dk. 5 (pen) ve 37 Abuzer
KIRMIZI KART: Dk. 48 Emre Yüksektepe 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam