ÇORUM BELEDİYE-ALTAY SPOR

ÇORUM 4 Mayıs 2017 14:55
Videoyu Aç ÇORUM BELEDİYE-ALTAY SPOR
A
a

Çorum Belediyespor kendi sahasında oynadığı Play-Off ilk maçında Altay’ı 2-0 mağlup etti. Çorum, 8 Mayıs’taki rövanş öncesi büyük avantaj yakaladı.

 

 

çorum belediyespor (7)


Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanan maçı Vali Necmettin Kılıç, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kulüp Başkanı Zeki Gül ile diğer protokol üyeleri ve yaklaşık 6 bin kişilik taraftar topluluğu izledi. Maça hızlı başlayan Çorum Belediyespor, 12. dakikada golcü futbolcu Yakup Alkan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Çorum Belediyespor’un üstünlüğüyle geçen maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi. Maçın ikinci yarısını da hızlı başlayan kırmızı-şimşekler, 49. dakikada Salim’in attığı golle aradaki farkı 2’ye çıkardı. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Çorum Belediyespor sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılan taraf oldu. Gürses Kılıç ve öğrencileri elde ettikleri bu galibiyetle 8 Mayıs Pazartesi günü İzmir’de oynanacak olan rövanş maçı öncesi büyük bir avantaj elde etmiş oldu.


Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve açık hava
 

Spor Toto 3. Lig'den 2. Lig'e yükselecek son 3 takımın belirleneceği play-off mücadelesinde yarı final ilk maçları, 4 Mayıs Perşembe günü yapılacak.

1. Grup'ta Sancaktepe Belediyespor, 2. Grup'ta Bodrum Belediyesi Bodrumspor ve 3. Grup'ta Afjet Afyonspor'un 2. Lig vizesi aldığı Spor Toto 3. Lig'de, 2. Grup dışında play-off mücadelesi verecek ekipler belirlendi.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un şampiyon olduğu 2. Grup'ta Erbaaspor, Silivrispor ve Manisa Büyükşehir Belediyespor, play-off'u garantiledi. Grupta, play-off'ta mücadele edecek son takım ertelenen Dersimspor-Çatalcaspor maçının ardından belli olacak.

Her gruptan birer ekibin daha adını 2. Lig'e yazdıracağı 3. Lig'de takımlar, play-off yarı finalinde grup içi eşleşmelerle çift maçlı eleme sistemine göre mücadele edecek. Bu turda rakiplerini saf dışı bırakacak ekipler, Spor Toto 2. Lig'e yükselmek için final maçlarına çıkacak.

Yarı final ilk maçlarının 4 Mayıs'ta yapılacağı 1. ve 3. Grup'ta rövanş karşılaşmaları ise 8 Mayıs Pazartesi günü oynanacak.

Gruplarda adlarını Spor Toto 2. Lig'e yazdıracak son ekipler, 13 Mayıs Cumartesi ve 14 Mayıs Pazar günkü final müsabakalarıyla belirlenecek.

Maç programı

Play-off yarı final karşılaşmalarının programı şöyle:

1. Grup

16.00 Çorum Belediyespor-Altay (Dr. Turhan Kılıççıoğlu)

17.00 Kocaelispor-Ankara Demirspor (İzmit İsmetpaşa)

3. Grup

16.00 Bayrampaşa-Sakaryaspor (Bayrampaşa Çetin Emeç)

16.00 Diyarbekirspor-Darıca Gençlerbirliği (Seyrantepe Spor Kompleksi)

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam