Çorum Belediye Spor Trabzon Spor'u Bekliyor

ÇORUM 24 Ekim 2016 17:32
Videoyu Aç Çorum Belediye Spor  Trabzon Spor'u Bekliyor
A
a

TRT HABER / E.Şimşek Çorum Belediye Spor- Trabzon Spor ile Çarşamba günü kendi sahasında oynayacağı maçının hazırlıklarına bugün de devam etti . Çorum Belediye Spor Takımı, bugün yaptığı antrenmanı Kulüp Başkanı Zeki Gül,Teknik Direktörü Serdar Bozkurt ,Belediye Spor Takım Kaptanı TRT mikrofonuna açıklamalarda bulundular.


TRABZON’A BİLENİYORUZ


Trabzonspor maçı öncesinde sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı kırmızı siyahlı ekip, yarın yapacağı son antrenmanla hazırlıklarını bitirip Maç saatini bekleyecekler.
Çorum Belediye Spor Takımı Çarşamba günü kendi sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına bugün de devam etti. Ulukavak Nazmi Avluca Sahası’nda yapılan antrenmanda tüm futbolcular hazır bulundu. Çorum Belediye Spor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt nezaretinde yapılan antrenman ısınma hareketler, kondisyon, 5’e 2 ve yarı alanda taktik çalışmasıyla sona erdi. 

ÇORUM BELEDİYE  SPOR BAŞKANI ZEKİ GÜL'DE SON TAKTİKLERİ   İZLEDİ 

Çorum Belediye Spor Takımı, bugün yaptığı antrenmanı Kulüp Başkanı Zeki Gü' de TRT mikrofonuna açıklamalarda bulundu.
Nazmi Avluca Sahası’nda yapılan antrenmanı bir süre takip eden Kulüp Başkanı Zeki Gül, Futbol Şube Sorumlumuz Okan Hergün, Genel Kaptanımız Yetkin Özbey ve Altyapı SorumlusuSinan Özdilli ile yan yana geldi. Futbol Şube Sorumlusu Okan Hergün’den takımla ilgili son bilgileri alan Gül, antrenmanı bir süre izledikten sonra sahadan ayrıldı.



ÇORUM BELEDİYE SPOR, TRABZON SPOR’A BİLENİYOR
ZEKİ GÜL “İNŞALLAH ELEYEN TARAF BİZ OLURUZ”


Çorum Belediyespor Ziraat Türkiye Kupasında çarşamba günü Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ulukavak Nazmi Avluca Sahası’nda yapılan antrenmana tüm oyuncular katıldı. Teknik Direktör Serdar Bozkurt nezaretinde yapılan antrenman ısınma hareketleri, kondisyon ve yarı alanda taktik çalışmasıyla sona erdi. Çorum Belediyespor’un yaptığı antrenmanı Kulüp Başkanı Zeki Gül de izledi. Gül, Trabzonspor çok önemli ve büyük bir takım olduğunu hatırlatarak her iki takımada başarılar diledi ve inşallah eleyen taraf biz oluruz ifadesini kullandı.

Çorum Belediyespor Ziraat Türkiye Kupasında çarşamba günü, Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Ulukavak Nazmi Avluca Sahası’nda yapılan antrenmanda Çorum Belediyespor Teknik Direktör Serdar Bozkurt nezaretinde yapılan antrenman ısınma hareketleri, kondisyon ve yarı alanda taktik çalışmasıyla sona erdi.

Çorum Belediyespor’un yaptığı antrenmana Kulüp Başkanı Zeki Gül, Futbol Şube Sorumlusu Okan Hergün, Genel KaptanYetkin Özbey ve Altyapı Sorumlusu Sinan Özdilli de katıldı.

Çorum Belediyespor’un yaptığı antrenmana Kulüp Başkanı Zeki Gül, Trabzonspur’u Çoruma yakışır bir şekilde misafir edeceğiz dedi
Gül, futbolcuların moralinin yerinde olduğunu ve asıl amaçlarının lig şampiyonluğuyla bir üst liğe çıkmak olduğunu ifade etti
Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Gül, bu maçın bizim spor tarihimize altın harflerle yazılmış bir müsabaka olmasını istiyoruz şeklinde konuştu .

Çorum Belediyespor Teknik Direktör Serdar Bozkurt’ta Trabzonspor maçını değerlendirdi
Çorum Belediyespor oyuncuları kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi


 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam