ÇORUM BELEDİYE SPOR'A 2014-2015 SEZONU HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Spor 25 Ağustos 2014 19:45
Videoyu Aç ÇORUM BELEDİYE SPOR'A 2014-2015 SEZONU HAYIRLI UĞURLU OLSUN
A
a

Çorum Belediyespor 2014-2015 sezonunu dün tesislerde kurban keserek v e dualarla açtı.

Kırmızı siyahlı takımın dün gerçekleştirilen açılış töreninde  Belediyespor Başkanı  Zeki Gül , yönetim kurulu tamamına yakını, teknik heyet ,futbolcular ve taraftar grubu hazır bulundu.  Gül kurban kesiminden önce futbolculara bir konuşma yaparak yönetim olarak geçen seneki yaptıkları hataları yapmayacaklarını ve onlardan da yapmamalarını istedi.

 
 Geçen sezon oynanan ve Play-Of  için çok önemli bir maç olan Çıksalın maçını hiç unutamadığını söyledi. Başarılı olmak için sahada Yürümek yerine çok koşmak ve mücadele etmenin olduğunun altını çizen Gül  bunları  yaparsanız skor tabelasında ve sezon sonunda puan cetvelinde önde olanın kendileri olacağını bu sayede hem sizler hemde Çorum futbolunun kazanacağını söyledi. 
 
Futbolculara önemli olanın para olmadığını paranın  değil başarının peşinden koşmaları gerektiğini para o zaman kendi gelecektir  dedi. Bu sene yönetim olarak futbolculara karşı maddi ve manevi yönden mahcup olmamaları için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini  ifade eden Başkan Zeki Gül iyi bir kamp dönemi ve hazırlık maçları geçirdiklerini belirterek bu sezon daha başarılı olacaklarına inandığını ve ümit ettiğini belirterek teknik heyete ve futbolculara başarılar diledi. 
 
Zeki Gül 'ün konuşmasının ardından Mezarlıklar Müdürü Haşim Avcı'nın futbolcular için kazasız belasız ve başarı dolu bir sezon geçirmeleri için yaptığı duanın ardından kesilen kurbanın kanını futbolcular ve teknik heyet alınlarına sürdüler.
 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam