ÇORUM BELEDİYE SPOR BOZKURT’LA ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN TAKIM KURACAK

ÇORUM 26 Mayıs 2016 22:25
Videoyu Aç ÇORUM BELEDİYE SPOR BOZKURT’LA ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN TAKIM KURACAK
A
a

2016-2017 Futbol Sezonunda 3.Lig’de mücadele edecek olan Çorum Belediyespor’da teknik direktör olarak yine Serdar Bozkurt görev yapacak. İmza törenine Kulüp Başkanı Zeki Gül’ün yanı sıra Amatör Branşlar Sorumlusu Mustafa Ercan ile Salon Sporları Sorumlusu Nadir Solak’ta hazır bulundu.

Çorum Belediyespor yönetimi aldığı karar neticesinde tekrar anlaşmaya varılan genç teknik adam bugün düzenlenen törenle resmi sözleşmeye imza attı. İmza törenine Kulüp Başkanı Zeki Gül’ün yanı sıra Amatör Branşlar Sorumlusu Mustafa Ercan ile Salon Sporları Sorumlusu Nadir Solak’ta hazır bulundu. İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Zeki Gül, geçtiğimiz sezondan bildikleri bir isimle yollarına devam kararı aldıklarını ifade etti.

Zeki Gül, teknik direktör Serdar Bozkurt ile anlaşmalarındaki en büyük etkenin kendisinin işini severek yapması ve forma dağıtımı noktasında hakkaniyetli yaklaşımı olduğunu ifade etti. Geçtiğimiz sezon çok istemelerine rağmen 2. Lig’in nasip olmadığının altını çizen Kulüp Başkanı Zeki Gül, “ Almış olduğumuz karar neticesinde Serdar Bozkurt hocamızla yolumuza devam etme kararı aldık. Serdar hocamız hem tanıdığımı bildiğimiz bir isim, hem de işini severek yapıyor. Ayrıca kendisinin özellikle forma dağıtımı konusunda son derece adaletli olduğunu da biliyoruz. Biz hatasız kul aramıyoruz. Ancak yapılan işlerde iyi niyet var mı yok mu ona bakarız. Hocamızla devam kararı almamızdaki en büyük etkenlerden biri de gerçekten iyi niyetli olması. Bize göre hocamız geçen sezon başarılı bir performans sergiledi.

Bu sezon daha da iyi işlere imza atacağına inanıyoruz. Geçen sezon da çok istediğimiz halde bir üst lige çıkmak nasip olmadı. Bazı şeyleri çok istemekle olmuyor. Bu işler nasip kısmet meselesi. Futbol saliselik bir oyun. Niğde maçında sezonun en iyi oyuncusu olan futbolcumuzun olduğu kanattan gelen gollerle bir anda skor 3-0 oldu. Sonucunda 3-2’yi yakaladık ama finale giden taraf olamadık. Dediğim gibi nasipten öte yol yok. Ben hocama şimdiden başarılar diliyorum. İnşallah sezon sonu her şey istediğimiz gibi gider. Bu sayede hem biz, hem de şehir mutlu bir sezon geçirmiş oluruz” diye konuştu.

Teknik Direktörümüz Serdar Bozkurt ise, sevdiği şehirde, sevdiği insanlarla yeniden çalışacak olmanın heyecanını yaşadığını dile getirdi. Çok zor bir dönemde göreve geldiğini hatırlatan Bozkurt, çok zor bir grupta mücadele ettikleri bir ligde başarılı bir sezon geçirdiklerini dile getirdi. Yeni sezonda yeni bir ekip kurarak daha başarılı bir sezon geçireceklerine inandığını vurgulayan Bozkurt, hedefe giden, hedefe oynamasını bilen oyuncularla çalışma imkanı bulacaklarını ifade ederken, takım içerisinde büyük bir değişim olacağını açıkladı.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam