ÇORUM BELEDİYE SPOR'DA ŞAMPİYONLUĞUN BİR PARÇASI OLACAĞIM

ÇORUM 28 Temmuz 2016 09:28
Videoyu Aç ÇORUM BELEDİYE SPOR'DA ŞAMPİYONLUĞUN BİR PARÇASI OLACAĞIM
A
a

2016-2017 sezonunda 3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Çorum Belediyespor’a tecrübeli bir isim daha katıldı.

Çorum Belediyespor Yönetimi bir futbolcuya daha imza attırdı. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Darıca Gençlerbirliği’nde tamamlayan ikinci yarıda Başkent Ankara’nın 2. Lig temsilcilerinden BUĞSAŞ forması altında mücadele eden sol bek Hüseyin Erol ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

ŞAMPİYONLUĞUN BİR PARÇASI OLACAĞIM

Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda düzenlenen imza töreninde Basın Sözcüsü İsmail Karabay ile Genel Kaptan Yetkin Özbey de hazır bulundu. İmza töreninde konuşan Erol, transferin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Tecrübeli futbolcu, Çorum Belediyespor gibi büyük bir camiaya gelmekten dolayı mutlu olduğunu söylerken, takımla birlikte şampiyonluğun bir parçası olmak adına elinden geleni yapacağını da sözlerine ekledi.

İLK MAÇIN ÇORUM’DA OLMASI AVANTAJ

Basın Sözcümüz İsmail Karabay ise, kadroya katmak istedikleri bir isimle daha anlaştıklarını söyledi. Hüseyin’in takıma çok büyük katkı sağlayacağına inandıklarını ifade etti. Fikstürle ilgili de görüşlerini dile getiren Karabay, ilk maçın kendi sahalarında oynamalarının avantaj olduğunu dile getirdi. İlk maçın Beylerbeyi ile olmasının çok daha önemli olduğuna dikkat çeken Basın Sözcümüz İsmail Karabay, bu maça tüm Çorumlu futbolseverleri bu maça beklediklerini dile getirdi.

YENİ TRANSFER HÜSEYİN EROL KİMDİR?

Futbola ülkemizin köklü kulüplerinden Gençlerbirliği’nde başlayan Hüseyin Erol, 1989 Ankara Altındağ doğumlu. 2008-2009 sezonunda Kırıkhanspor’da profesyonel olan sol kanat oyuncusu Hüseyin Erol, daha sonra Batman Petrolspor, Ankara Demirspor, Darıca Gençlerbirliği ve son olarak BUĞSAŞ forması giydi. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Darıca Gençlerbirliği’nde tamamlayan bu futbolcu sezonu ise BUĞSAŞ’TA bitirdi. Ligin ilk yarısında Darıca forması altında 11, ikinci yarıda ise BUĞSAŞ forması altında 6 maça çıkan son transfer geçtiğimiz sezonu 1 golle tamamladı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam