Çorum Belediye spor'da Transfer var!

ÇORUM 5 Ocak 2017 10:43
Videoyu Aç Çorum Belediye spor'da Transfer var!
A
a

SAVUNMAYA ŞAHBAZ GELDİ / Çorum Belediyespor Yöneticileri, dün yaptığı görüşmeler sonrasında 2. Lig takımlarından Kırklarelispor’dan stoper Ahmet Şahbaz ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştı.

SAVUNMAYA ŞAHBAZ GELDİ
Çorum Belediyespor Yöneticileri, dün yaptığı görüşmeler sonrasında 2. Lig takımlarından Kırklarelispor’dan stoper Ahmet Şahbaz ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştı.

Sezonun ilk yarısında Kırklarelispor’un tecrübeli futbolcusu 4’ü Ziraat Türkiye Kupası maçı olmak üzere 13 maçta forma giydi. 1991 Kahramanmaraş Andırın doğumlu olan Ahmet Şahbaz, 1920 Kahramanmaraşspor altyapısında futbola başladı. Kahramanmaraşspor A.Ş’de profesyonel olan savunma oyuncusu daha sonra sırasıyla Beylerbeyi, Arsinspor, Silivrispor, Sivasspor, Alanyaspor ve Tokatspor takımlarının formasını giydi.

SÜPER LİGDE DE FORMA GİYDİ
Takımın yeni transferi Ahmet Şahbaz, Sivassspor’un Süper Lig’de oynadığı 2014-2015 sezonunda 3 ‘ü lig maçı olmak üzere 7 maça çıktı. Devre arasında PTT 1. Lig takımlarından Alanyaspor’a transfer olan burada da 17 maçta forma şansı buldu.

KATKI SAĞLAYACAĞINA İNANDIĞIMIZ FUTBOLCULARLA GÖRÜŞÜYORUZ
Genel Kaptan Yetkin Özbey, Akın’dan sonra Ahmet’i de kadrolarına dahi ettiklerini söyledi. Özbey, gerekli gördükleri mevkilere 1 ya da 2 isim daha takviye ederek Çorum’a tam kadro dönmek için görüşmelerinin devam ettiğini dile getirdi

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam