ÇORUM BELEDİYE SPOR'DAN BİR TRANSFER DAHA

Spor 19 Temmuz 2014 11:31
Videoyu Aç ÇORUM BELEDİYE SPOR'DAN BİR TRANSFER DAHA
A
a

Çorum Belediyespor dış transferde ikinci imzayı Bergama Belediyespor’dan Turgay An’a attırdı. Tecrübeli futbolcu dün düzenlenen törenle iki yıllık resmi sözleşmeye imza attı.

Kulüp odasında düzenlenen imza törenine Başkan Zeki Gül ve Yönetim Kurulu üyeleri, Mustafa Özbayram, Hasan Özer Gökmen, Hüseyin Teke, Mustafa Mertek, Mustafa Ercan ve Genel Kaptan Hamit Işık katıldılar. İmza töreninde konuşan Başkan Zeki Gül, transfer komitesinin titiz bir çalışma yürüttüğünü ve araştırmalar sonucunda belirlenen isimlerle temasa geçildiğini söyledi.

Transfer Komitesi tarafından onay verilen isim için bir kezde kendisinin katıldığı bir toplantı yaparak son noktayı koyduklarını belirten Gül, ‘Hata yapmamak istiyoruz. Hepsinden önemlisi transfer yapmış olmak için yapmayacağız. Eksiklerimizi biliyoruz Teknik Heyetimizin isteği doğrultusunda görüşme ve çalışmalarımız devam ediyor.
Turgay, performansı ile kendisini ispatlamış bir arkadaşımız. Forvet arkası oynamasına karşın attığı gollerle takımlarına büyük katkı sağlamış. İnanıyorumki yükselen performansını Çorum Belediyespor’da da sürdürecek ve hem takıma hemde kendisine büyük katkı sağlayacaktır’ dedi.

İmza töreninde konuşan Turgay An ise öncelikle kendisine güvenenlere teşekkür etti ve bu güveni boşa çıkartmamak için elinden gelen çabayı göstereceğini söyledi. An, Belediyespor’u geldiği için çok mutlu olduğunu çok samimi bir ortam gördüğünü bundan da son derece memnun kaldığını belirterek ‘İnşallah benimde katkımla bu sezon Çorum Belediyespor şampiyon olarak hep birlikte 2. lige yükseliriz’ dedi.

Daha sonra Turgay An kendisini iki yıllığına Çorum Belediyespor’lu yapan imzayı attı.
 
 
 
 

Kaynak : www,hitittv.com/Hakimiyet-spor
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam