ÇORUM BELEDİYE SPOR İKİ TRANSFER DAHA YAPMAKİSTİYOR

Spor 30 Aralık 2014 22:41
Videoyu Aç ÇORUM BELEDİYE SPOR İKİ TRANSFER DAHA YAPMAKİSTİYOR
A
a

Çorum Belediyespor iki transfer daha yaparak transferi noktalayacak... Sezonun ilk yarısının bitiminin ardından 3’ü genç olmak üzere 5 futbolcuyla yollarını ayıran Çorum Belediyespor’da ilk transfer geçtiğimiz cumartesi günü yapılmıştı. Gaziosmanpaşaspor’dan Emrah Akar’ı kadrosuna katarak devre arası ilk transferini yapan Kırmızı-Siyahlılarda iki futbolcu daha transfer edilmek isteniyor.

İlk yarıda oynanılan maçlara göre tutulan raporlar ışığında eksik görülen mevkilere transfer yapılacağı bilinirken, sağ ve sol kanatta oynayabilen Emrah Akar’ın transferinin ardından Belediyespor, 2 transfer daha yaparak kadrosunu güçlendirecek. İlkyarıda teknik heyeti en çok düşündüren mevkilerin başında forvet gelirken, forvet transferinde ince eleyip sık dokuyan kulüp yönetimi, her açıdan takıma en uygun oyuncuyu transfer etmek için sessizce çalışmalarını sürdürüyor. Transferde genel kaptan Hamit Işık’ın etkili olduğu da bilinirken, hem teknik direktör Yavuz İncedal hem de bazı kulüp yöneticileri Işık’la birlikte hareket ederek en iyi transferi yapmak için çaba gösteriyor.

2 futbolcu daha transfer ederek transferi kapatacak olan Çorum Belediyespor’da 3 Ocak’ta başlayacak Antalya Kampı öncesi en az 1 transferde bitirilmek istenirken, transfer edilecek futbolcuların kampa yetiştirilmesi için de yoğun çalışmalar yapılıyor.

MADDİ KAYNAK ARANIYOR!


Öte yandan Çorum Belediyespor yönetimi transferde anlaşma sağladığı veya sağlayacağı futbolcular için maddi kaynak oluşturmak için de bir dizi görüşmeler yapıyor. Bu noktada şehrin ileri gelen işadamlarından destek isteyen yönetimin transfer peşinatlarında işadamlarının desteğine ihtiyaç duyduğu da edinilen bilgiler arasında yer aldı





Kaynak Haber : Çorum Gazetesi
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam