ÇORUM BELEDİYE SPOR PAZAR GÜNÜ ZİRVE MÜCADELESİ YAPACAK

ÇORUM 12 Kasım 2016 11:55
Videoyu Aç ÇORUM BELEDİYE SPOR PAZAR GÜNÜ ZİRVE MÜCADELESİ YAPACAK
A
a

700 -1000 Kocaeli Spor Taraftarının Çorum'a gelmesi bekleniyor. Her iki takım acısında da son derece önemli bir maç.Çorum Belediye Spor Genel Kaptan Yetkin Özbey, Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanarak yolumuza devam etmek arzusundayız dedi.



Rakip takımın 3-4 sezondur aynı futbolcu grubuyla mücadele ettiğini ve bir birlerini çok iyi tanıyan bir ekip olduğuna dikkat çeken Özbey, buna karşılık kendilerinin de çok tecrübeli ayaklara sahip olduğunu söyledi. İlk yarıyı en iyi puanla en puan cetvelinin en üs noktalarında tamamlamak istediklerini dile getiren Özbey, bu nedenle de bu maçı kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını ifade etti. Kocaeli’nden çok sayıda taraftar topluluğunun geleceğini bildiklerinin altını çizen Genel Kaptan Yetkin Özbey, tüm Çorum haklını böylesine zorlu bir 90 dakikada yanlarında görmek istediklerini ifade ederek,” Hafta sonu kendi sahamızda ligin en genç ve çok koşan bir takım. 3-4 sezondur yan yana oynayan futbolcu topluluğundan oluşan bir ekip. Zaten puan cetvelindeki yerleri de bunun en büyük göstergesi. Buna karşılık bizim de ne denli iyi bir ekip olduğumuzu herkes kabul etmiş durumda.



Tecrübeli ayağımız oldukça fazla. Her iki takım acısında da son derece önemli bu maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanarak yolumuza devam etmek arzusundayız. Buna karşılık rakip takım taraftarlarının maça yoğun ilgisi olduğunu da biliyoruz. Zaten rakibimiz özellikle iç saha maçlarında ülkemizin en fazla taraftar topluluğu karşısında oynayan bir ekip. Şimdi tüm Çorum haklına büyük görev düşüyor. Bu maçta tribünlerin tamamen dolmasını istiyoruz. Lakin her zamankinden çok daha fazla taraftar desteğine ihtiyacımız olan bir maç olacak. Öyle umut ediyoruz ki, Çorumlular bu maçta bizleri yalnız bırakmazlar” diye konuştu. Abdullah Karmil ve Emrullah gibi iki önemli isimlerinden yoksun olarak sahaya çıkacaklarını söyleyen Özbey, “ Bu maçta Abdullah Karmil ve Emrullah gibi iki önemli ismimizden yoksun bir şekilde sahaya çıkacağız. Ancak kimse merak etmesin onların yerine forma şansı bulacak arkadaşlarımız yokluklarını aratmayacaktır. Çünkü bütün futbolcularımızın işin ciddiyetinde ve her an forma giymeye hazır durumdalar” dedi.



 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam