ÇORUM BELEDİYE SPOR PÜR NEŞE

ÇORUM 12 Ocak 2018 11:48
Videoyu Aç ÇORUM BELEDİYE SPOR PÜR NEŞE
A
a

Çorum Belediyespor ikinci yarı çalışmalarına Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda yaptığı antrenmanla devam ederken tüm futbolcular hazır bulundu. Kırmızı Siyahlı takımın emektar malzemecisi Cafer Uçar ile yeni transferlerden İsmet Kavuştu’ya arkadaşları tarafından iki farklı kutlama yapıldı.


Fotoğraf/Harun Akkaya

Teknik Direktör Yusuf Tokuş nezaretinde yapılan antrenmanda tüm futbolcular hazır bulundu. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2, yarı alanda taktik ve kanat çalışmasıyla sona erdi. Zaman zaman oyunu durduran Teknik direktör Yusuf Tokuş, futbolcularını uyararak, özellikle top kendilerindeyken hata yapmamaları ve dikkatli davranmaları noktasında uyardı.

Çorum Belediyespor’un dünki antrenman sonunda çifte doğum günü kutlaması yapıldı. Kırmızı Siyahlı takımın emektar malzemecisi Cafer Uçar ile yeni transferlerden İsmet Kavuştu’ya arkadaşları tarafından iki farklı kutlama yapıldı.

Antrenman bitiminde futbolcuların öncelikli hedefe Cafer Uçur oldu. 50 yaşına giren Uçur’u aralarına alan futbolcular önce yumurta sonra un ve sonrada su ile kelimenin tam anlamı ile balamaça bölediler. Cafer Uçur futbolcuların bu saldırısı karşısında yağmurluğu ile kafasını kapatsada özellikle Emre, Doğan Can ve Ramazan’ın saldırısı sonucunda üst tarafında yumurta ve una bulanmayan yeri kalmayan Cafer’e son darbeyi ise mesai arkadaşı masör Ali Köseer vurdu ve bu malzemenin üzerine su dökerek iyice tanınmayacak hale geldi. Cafer’in bu çalışma sonundaki görüntüsü tanınmayacak hale gelmesine yeterli oldu.

Kaynak : Çorum Hakikmiyet Gazetesi/ Spor
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam