ÇORUM BELEDİYE SPOR TÜRKİYE GENÇLER KARAKUÇAK ŞAMPİYONU

Spor 4 Ağustos 2015 18:06
Videoyu Aç ÇORUM BELEDİYE SPOR TÜRKİYE GENÇLER KARAKUÇAK ŞAMPİYONU
A
a

ÇORUM BELEDİYE SPOR GÜREŞTE ŞAMPİYON OLDU... Türkiye Gençler Karakucak Şampiyonası’nda Çorum Belediyespor Güreş takımı bireysel ve takım kategorisinde şampiyon oldu…

ÇORUM BELEDİYE GÜREŞ TAKIMI  MARKA OLDU

Belediyesporlu güreşçilerden Özgür Yiğit 66 kiloda altın madalyanın sahibi olurken Ruşen Çetin antrenörlüğündeki Çorum Belediyespor da takım halinde birinci oldu.

Amasya Kabaoğuz Yaylası’nda 02 Ağustos 2015 Pazar günü gerçekleştirilen şampiyonada Çorum Belediyespor’da ayrıca Musa Şahin 55 kiloda ikinci, Ömer Aybıyık 66 kiloda ikinci, Burak Ünal 96 kiloda ikinci, Deniz Akkaya 55 kiloda üçüncü, Bünyamin Coşkun 74 kiloda üçüncü, Murat Kalender 74 kiloda üçüncü, Çağrı Kırbıyık 84 kiloda üçüncü, Bekir Eryücel 120 kiloda üçüncü oldu. Deniz Akkaya 55 kiloda elde ettiği üçüncülüğün yanı sıra “En Centilmen Sporcu” ödülüne de layık görüldü.

 

Çorum Belediyespor’un her alanda gelişme kaydettiğini ifade eden Çorum Belediyespor’un Amatör Sporlardan Sorumlu As Başkanı Mustafa Ercan, son zamanlarda her branşta önemli başarılar elde ettiklerini, bu başarıların da gün geçtikçe arttığını söyledi.

Mustafa Ercan, “Belediyespor olarak gittiğimiz Gençler Karakucak Türkiye Şampiyonası’ndan da iki altın madalya ve birçok dereceyle döndük. Bu hem Çorum hem de Çorum’umuzun tanıtımı adına çok önemli.” dedi.

Güreşin Çorum’da artık bir marka olduğunu belirten Güreş İl Temsilcisi Hüseyin Teke de “Güreş alanında elde ettiğimiz başarıların hepsi destekle elde edilebilecek başarılardır. Bu anlamda Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü bizlere olan desteğini hiç bir zaman esirgemedi. Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çorum Belediyespor’un takım halinde kazandığı kupayı Takım Antrenörü Ruşen Çetin beraberinde Çorum Güreş İl Temsilcisi Hüseyin Teke ve Çorum Belediyespor Amatör Sporlardan Sorumlu As Başkan Mustafa Ercan teslim aldı.

IMG_5611

 

Belediyespor, güreşte bildiğiniz gibi
Belediyespor’dan 2 altın madalya 
Karakucak’ta Belediyespor takım halinde şampiyon

Tükiye Gençler Karakucak Şampiyonası'nda Çorum Belediyespor Güreş takımı bireysel ve takım kategorisinde şampiyon oldu.

Belediyesporlu güreşçilerden Özgür Yiğit 66 kiloda altın madalyanın sahibi olurken Ruşen Çetin antrenörlüğündeki Çorum Belediyespor da takım halinde birincil oldu.

Amasya Kabaoğuz Yaylası'nda 02 Ağustos 2015 Pazar günü gerçekleştirilen şampiyonada Çorum Belediyespor’da ayrıca Musa Şahin 55 kiloda ikinci, Ömer Aybıyık 66 kiloda ikinci, Burak Ünal 96 kiloda ikinci, Deniz Akkaya 55 kiloda üçüncü, Bünyamin Coşkun 74 kiloda üçüncü, Murat Kalender 74 kiloda üçüncü, Çağrı Kırbıyık 84 kiloda üçüncü, Bekir Eryücel 120 kiloda üçüncü oldu. Deniz Akkaya 55 kiloda elde ettiği üçüncülüğün yanı sıra "En Centilmen Sporcu" ödülüne de layık görüldü. 
Çorum Belediyespor'un her alanda gelişme kaydettiğini ifade eden Çorum Belediyespor’un Amatör Sporlardan Sorumlu As Başkanı Mustafa Ercan, son zamanlarda her branşta önemli başarılar elde ettiklerini, bu başarıların da gün geçtikçe arttığını söyledi. Mustafa Ercan, “Belediyespor olarak gittiğimiz Gençler Karakucak Türkiye Şampiyonası'ndan da iki altın madalya ve birçok dereceyle döndük. Bu hem Çorum hem de Çorum'umuzun tanıtımı adına çok önemli." dedi.

Güreşin Çorum’da artık bir marka olduğunu belirten Güreş İl Temsilcisi Hüseyin Teke de "Güreş alanında elde ettiğimiz başarıların hepsi destekle elde edilebilecek başarılardır. Bu anlamda Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü bizlere olan desteğini hiç bir zaman esirgemedi. Başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çorum Belediyespor'un takım halinde kazandığı kupayı Takım Antrenörü Ruşen Çetin beraberinde Çorum Güreş İl Temsilcisi Hüseyin Teke ve Çorum Belediyespor Amatör Sporlardan Sorumlu As Başkan Mustafa Ercan teslim aldı.


IMG_5587

IMG_5583

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam