ÇORUM BELEDİYE SPOR YENİ HOCASINI BULDU

Spor 11 Ekim 2015 22:47
Videoyu Aç ÇORUM BELEDİYE SPOR YENİ HOCASINI BULDU
A
a

Çorum Belediyespor Fahrettin Sayhan'ın istifa etmesinin ardından ...Çorum Belediye Spor'un yeni Hocası Serdar Bozkurt'la anlaştı.

SERDAR BOZKURT

Çorum Belediyespor Fahrettin Sayhan'ın istifa etmesinin ardından Ankara Demirspor'da teknik trektörlük yapan Serdar Bozkurt ile anlaştı.
 

<img data-cke-saved-src="http://www.corumgazetesi.com.tr/images/images/2.jpg" src="http://www.corumgazetesi.com.tr/images/images/2.jpg" width="610" height="300" beledİyespor="" hocasini="" buldu"="" title="BELEDİYESPOR HOCASINI BULDU" style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 11px; border: 1px solid rgb(204, 204, 204); padding: 5px;">
Cuma akşamı yaşadığı birtakım sıkıntıların ardından kimseyle vedalaşmadan apar topar Çorum'u terk eden Fahrettin Sayhan'ın ardından Belediyespor yönetimi iki gün sonra teknik direktörünü buldu. 

Yönetim, kafa karışıklığına ve herhangi bir spekülasyona yer vermeden yeni hocasını buldu. Kırmızı-Siyahlılar, sezon sonuna kadar Serdar Bozkurt ve ekibine emanet. 

Kulüp başkanı Zeki Gül ve bazı yöneticilerle biraraya gelen teknik adam ve ekibiyle sezon sonuna kadar anlaşma sağlandığı duyuruldu. Bilindiği üzere Serdar Bozkurt, geçtiğimiz sezon Play-Off Finalinde Sakaryaspor'u yenerek 2. Lig'e yükselen Ankara Demirspor'un teknik direktörü olarak görev yapıyordu. Belediyespor'un çiçeği burnunda yeni teknik patronu, bugün takımla ilk antrenmanına çıkacak.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam