ÇORUM BELEDİYE SPOR YENİ TRANSFERLERİNİ BASINA TANITTI

Spor 28 Temmuz 2015 01:41
Videoyu Aç ÇORUM BELEDİYE SPOR YENİ TRANSFERLERİNİ BASINA TANITTI
www.hitittv.com
A
a

VİDEO SPOR HABER İZLE... Bu sezon Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Çorum Belediyespor’da Başkan Zeki Gül, bu sezon kadroya dahil olan futbolcuları tanıttı.

Turgut Özal İş Merkezi 4.Katta bulunan kulüp binasında düzenlenen tanıtım toplantısına yöneticiler Mustafa Ercan, Hasan Özer Gökmen, Sinan Özdilli, Futbol Şube Sorumlusu Hamit Işık ve yeni transferler Serkan Güney, Hakan Yağmurkaya, Eşref Korkmazoğlu, Eşref Koçak, Mümin Talip Pazarlı, Kudret Kanoğlu, Zafer Kargoğlu ve Gökhan Kılınç katıldı. 

Tanıtım toplantısında konuşma yapan Başkan Zeki Gül, saldırıda hayatını kaybedenler ve Şehit olan askere başsağlığı dileğinde bulundu. Bu sezon Çorum Belediyespor’a yakışan futbolcuları kadroya kattıklarını dile getiren Başkan Zeki Gül, transferde çok seçici davrandıklarını ve çok iyi bir takım oluşturduklarına inandıklarını belirtti.

Teknik heyet  ile uyum içerisinde çalıştıklarını ve teknik heyetin işini çok iyi yaptığını belirten Başkan Zeki Gül, “Yapmış olduğumuz transferlerin kararını çok ince araştırmaların ardından verdik. Bu sezon takıma iyi futbolcular kazandırdığımıza inanıyoruz. Kulübümüzden ayrılan futbolcularımızla ilgili olarak da bir çok yerden telefonlar geliyor biz de gerekli şekilde referans olmayı sürdürüyoruz. Bizden ayrılanlara başarılar  diliyorum. Şu an için bizim en büyük ihtiyacımız stat. Bununla ilgili olarak çalışmalarımız devam ediyor. Sezona yetiştirmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Takım içerisinde birlik ve beraberliği sağlarsak zaten başarı kendiliğinden gelecektir”

"FUTBOLCULARIMIZIN HEPSİ BİRBİRİNDEN BAŞARILI"

Gül, "Kadromuzda dahil olan ve sonradan kadroya dahil ettiğimiz futbolcularımız bizleri başarıya götürecek isimlerdir. Şu anda bile bizleri arayan kulüp başkanları var. Bununla ilgili de zaten çalışmalarımız devam ediyor. Eşref Koçak 1990 doğumlu Derincespor’dan kadroya dahil ettik. Ön libero mevkiinde görev yapıyor ve 8 gol kaydetti. Eşref Korkmazoğlu 1994 doğumlu İstanbul Başakşehirspor’dan kadromuza kiralık olarak kattık. Sol bek mevkiinde görev yapıyor. Kudret Kanoğlu 1993 doğumlu geçen sezon Kayseri Şekerspor’da kiralık olarak görev yaptı. 3 gol kaydetti. Zafer Kargoğlu 1989 doğumlu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’dan transfer ettik. Sağ açık mevkiinde forma giyiyor ve geçen sezon 8 gol kaydetti. Gökhan Kılınç 1989 doğumlu geçen sezon Eyüpspor’da forma giydi ve 7 gol kaydetti. Hakan Yağmurkaya 1990 Samsun doğumlu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da sağ kanatta forma giyiyor. Geçen sezon 10 gol attı. Uğur Bulut 1990 doğumlu Sivas Belediyespor’dan transfer ettik stoper mevkiinde forma giyiyor. Serkan Güney Çorum 1982 doğumlu  sol bek mevkiinde forma giyiyor. Mümin Talip Pazarlı ise bizim kadromuza en son dahil olan isim oldu. Mümin geçen sezon Beylerbeyi’nden transfer ettik. Ön libero mevkiinde oynuyor. Bütün transferleri seçerek yaptık. Bize yakışan isimleri transfer ettiğimizi inanıyoruz. Yeni sezon bütün takımlara hayırlı olsun. İnşallah sezon sonunda özlem duyduğumuz istediğimiz yere ulaşırız” dedi. 



Kaynak : Okan ATEŞ-ÇORUM

www.hitittv.com
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam