Çorum Belediye Spor Yönetimi önceki gün Ankara’ya çıkarma yaptı.

ÇORUM 15 Ocak 2016 11:19
Videoyu Aç Çorum Belediye Spor Yönetimi önceki gün Ankara’ya çıkarma yaptı.
A
a

Çorum Belediyespor Yönetimi önceki gün Ankara’ya çıkarma yaptı. Başkan Zeki Gül ve Yönetim Kurulu üyeleri Ankara’da Çorum’un dört milletvekilini ziyaret ederek başarılar dilediler, maçlara davet ettiler ve isimleri yazılı formalarını hediye ettiler.

Ziyarete Başkan Zeki Gül ile birlikte Başkan Yardımcısı Mustafa Özbayram, Futbol Şube Sorumlusu Nurettin Karaca, Basın Sözcüsü Mustafa Altunkaya, Amatör Branşlar Sorumlusu Mustafa Ercan, Tesisler ve Proje Sorumlusu İsmail Tekçam, Salon Sporları Sorumlusu Nadir Solak, Güreş Sorumlusu Hüseyin Teke, Reklam Sponsorluk ve Ulaşım Sorumlumuz Turgay Yılmaz, Sponsorluk Sorumlusu İsmail Hakkı Melendiz katıldılar.
 
Belediyespor Yönetimi sırasıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Salim Uslu, TBMM Meclis İdare Amiri ve Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Tufan Köse, Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekilleri Lütfiye İlksen Çeritoğlu Kurt ve Ahmet Sami Ceylan’ı da ziyaret ettiler.
 
Ziyaretlerde konuşan Çorum Belediyespor Başkanı Zeki Gül, tüm Çorum milletvekillerine görevlerinde başarılar diledi. Çorum Belediyespor’un Çorum’un gelişimi ve tanıtımı açısından son derece önemli olduğunu belirten Başkan Gül, bu yüzden maddi ve manevi şehrin tüm dinamiklerinin desteğini beklediklerini yeniledi.
 
Çorum Milletvekilleri ise yaptıkları konuşmalarda ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve Çorum’un tanıtımı açısından Çorum Belediyespor’un önemine dikkat çekerek ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini söylediler. Belediyespor güreş takımının Süper Lige çıkmasından son derece mutlu olduklarını belirten vekiller bu tür başarıların diğer branşlarda da gelmesi için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirttiler. Olağanüstü Genel Kurul’da yeniden başkanlığa seçilen Zeki Gül ve Yönetim Kurulu üyelerine başarılar dileyen vekiller takımın Çorum ve deplasman maçlarında fırsat buldukça izlemeye gayret edeceklerini belirttiler. Ziyaretler sonunda milletvekillerine isimlerini yazılı 19 numaralı formalar hediye edildi.
 
Asım Balcı’ya teşekkür ziyareti
 
Çorum Belediyespor Yönetimi Ankara’daki ziyaretleri kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı’yı da ziyaret etti.
 
Başkan Zeki Gül ve Yönetim Kurulu üyelerinin büyük bir bölümünün katıldığı ziyaret sırasında Belediyespor forması ve leblebi hediye edilen Asım Balcı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çorum’lu olarak Çorum Belediyespor’u yakından takip ettiğini belirten Balcı ‘Özellikle güreşde Süper Lige yükselmesiyle gurur duydum. Aynı başarının diğer branşlarda da gelmesini bir Çorumlu olarak çok istiyorum.
 
Bu başarının gelmesi için tüm Çorumluların kulübe maddi ve manevi sahip çıkması destek vermesi gerekir. Bende bir Çorumlu olarak elimden gelen desteği ve katkıyı vermeye çalışacağım. Yeniden bu göreve seçilen Zeki Gül Başkanlığındaki yönetime başarılar diliyorum ve bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum’ dedi.
 
Çorum Belediyespor Başkanı Zeki Gül ise kulübün her alanda üst düzeye taşınabilmesi için yönetim olarak yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirterek, tüm Çorumluların desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi ve Asım Balcı’ya verdiği katkı ve desteklerden dolayı teşekkür etti.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam