ÇORUM BELEDİYE SPOR ZİRVEYE GÖZ DİKTİ

ÇORUM 14 Temmuz 2017 14:02
Videoyu Aç ÇORUM BELEDİYE SPOR ZİRVEYE GÖZ DİKTİ
A
a

Çorum Belediyespor Başkanı Zeki Gül bu sezon geçen yıllardan daha umutlu olduğunu söyledi.Başkan Gül dün Yöneticiler ve Teknik Heyet ile lojman bahçesinde düzenlenen basın toplantısında yeni sezonla ilgili değerlendirme yaptı.



Çorum Belediyespor Başkanı Zeki Gül bu sezon geçen yıllardan daha umutlu olduğunu söyledi. Başkan Gül dün Yöneticiler ve Teknik Heyet ile lojman bahçesinde düzenlenen basın toplantısında yeni sezonla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kulüp olarak üç yıldır 2. ligin kapısından döndüklerini son olarak Altay deplasmanında son dakikada yedikleri golle büyük bir hayal kırıklığı yaşadıklarını belirten Gül ‘Kulüp olarak öncelikli olarak Onursal Başkanımız Muzaffer Külcü’ye geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezonda bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum.
 
Kulüp olarak 2. ve 3. ligler arasında kurumsallaşma adına çok iyi noktada olduğumuzu tüm camia biliyor. Önümüzdeki sezon yeni tesis ve yeni stad ile ço daha iyi duruma geleceğiz. Çorum ismi ve Belediyesi’ne yakışır bir konumda olduğumuzu tüm futbol camiası söylüyor ve bizlerin bunun kıymetini bilmemezi gerekiyor.
 
Transfer Komitemiz titiz bir çalışma sonucunda gelecek yıllarında planlaması içinde yaş ortalaması 23 olan genç bir kadro kurdu. Bu kadronun başınada en uygun isim olarak Yusuf Tokuş’u getirdik. Biz bugüne kadar tüm ayrılıklarımızı kucaklaşarak yaptık biri dışında. Geçtiğimiz sezonlarda iddialı açıklamalar yaptık, söylenen bir sözün bizi bir yıl zorda bıraktığını gördük.
 
Futbolda sahada oynamadan maç kazanmanın mümkün olmadığını geçtiğimiz yıllarda gördük. Büyüklük ve kibire kapılmadan en iyi mücadeleyi vereceğiz ve inanıyorumki sezon sonunda istediğimize ulaşacağız. Flaş transfer yapmak yerine bünyemize ve bütçemize uygun isimleri kadromuzu katmaya çalıştık.
 
Kura çekiminde diğer takımların bizimle aynı grupta olmak istememesi Çorum’un ve Belediye’nin gücünü göstermesi açısından önemli. Federasyon ve futbol camiasında çok iyi bir kulüp olarak tanındığımızı her kes söylüyor. Kulüpler birliğinden affımı istedim ancak Cengiz Başkan görevimizi yükselterek başkan vekilliğini verdi kendisine teşekkür ediyorum. Sezon sonunda hedefimize ulaşmamız dileğiyle başlayacağız hakkımızda hayırlısı olsun’ dedi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam