ÇORUM BELEDİYE SPORUN 90'DA GELEN GOLÜ

Spor 10 Ağustos 2015 22:54
Videoyu Aç ÇORUM BELEDİYE SPORUN 90'DA GELEN GOLÜ
A
a

Doksan’da Gökhan’la gelen galibiyet... Çorum Belediyespor son hazırlık maçında Kırıkhanspor’u 3-2 yenerek dördüncü maçında üçüncü galibiyetini aldı.

Çorum Belediyespor Kızılcahamam kampındaki son hazırlık maçında Kırıkhanspor’u son dakikada bulduğu golle 3-2 yenerek dördüncü maçında üçüncü galibiyetini aldı. Cumartesi günü Patalya Otel sahasında saat 16.00’da başlayan maçta Teknik Direktör kafasında şekillenen onbirle maça başladı.
 
İlk dakikalarda hazırlık maçlarındaki golleri ile öne çıkan Gökhan’ın yine güzel bir vuruşla bulduğu golle öne geçen Belediyespor sonraki bölümde futbol adına ortaya iyi şeyler koymadı. Özellikle savunmada rakibe pozisyonlar veren her yan topta kalesinde tehlikeler yaşayan kırmızı siyahlılar ilk yarıyı önde tamamladı.
 
İkinci yarıda ise Kırıkhanspor baskısı üst üste iki gol getirdi. İlk golde İmam ve Utku anlaşmazlığı golü getirirken ikinci golde ise çıkarken kaptırılan toptan geldi. Mağlup duruma düştükten sonra biraz olsun toparlanan Belediyespor önce penaltıdan Berat ardından da son dakikada Emre’nin yoktan varettiği topla kazandığı golle maçı 3-2 kazandı.
 
Çorum Belediyespor orta sahada yaratıcı futbolcu noktasında sıkıntı yaşıyor. Kanatlarda ise alternatif fazla olması her futbolcuyu çok daha zorluyor gibi görünüyor. Ancak asıl sorun ise kalesinde verdiği tehlikeler yaklaşan sezon öncesinde soru işareti oluşturuyor. Kırmızı Siyahlı takımın son transferi Emre performansı ile zorlu lig sezonu öncesinde en büyük avantaj olarak duruyor. Birde golcü Gökhan’ın performansını dikkat çekiyor.
 
MAÇTAN DAKİKALAR:

6. dakikada sol kanattan uzun topla Eşref hareketlendi ceza sahasına gelmeden yerden yayın üzerindeki Gökhan’a çıkardı hazırlık maçlarındaki performansı ile dikkat çeken golcü futbolcu topun gelişine uzak köşeye çok güzel vurdu ve topu köşeden ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçiren golü attı.
19. dakikada sağ kanattan Emrah’ın pasında Turgay topu iyi durduramadı ayağından açtı pozisyonu kaybetti gibi göründü rakibinden kurtuldu ve açıyı bulduğu anda sert vurdu yandan az farkla auta gitti.

22. dakikada Kırıkhanspor ceza yayı üzerinden en direk atış kazandı. Atışı Oğuzhan kullandı uzak köşeye mükemmel plaseledi kaleci Fatih doksana giden topu aynı güzellikle kornere tokatladı ve gole izin vermedi.

34. dakikada Kırıkhanspor atağında sol kanattan ceza sahasına yapılan ortada arka direkte Mehmet topla bom boş buluştu kaleciyle karşı karşıya pozisyonda son anda araya giren Buğra topu kornere atarak kalesini mutlak bir golden kurtardı.
İlk yarıyı Çorum Belediyespor 1-0 önde tamamladı.

51. dakikada sol kanattan Kudret topla hareketlendi yayın üzerinde Emrah’a çıkardı bu futbolcu uzak köşeye mükemmel gönderdi kaleci Ömer aynı güzellikle tokatladı ve gole izin vermedi.

60. dakikada Belediyespor kalesinde golü gördü. Sol kanattan Gökhan’ın uzun pasında savunmada İmam ile kaleci Utku arasındaki anlaşmazlıkta İmam topa dokununca kaleci Utku boşta kaldı topu önünde bulan Mehmet topu boş kaleye göndererek skoru 1-1 yaptı.

68. dakikada Kırıkhanspor öne geçti. Sağ kanattan Eray topla çıkarken kaptırdığı topla Furkan hareketlendi yerden ortaya çıkardı yayın üzerinde İbrahim uzak köşeye sert vurdu ve takımını 2-1 öne geçiren golü Belediyespor  ağlarına gönderdi.

76. dakikada sol kanattan Kudret hareketlendi ceza sahası yan çizgisinden ortaladığı top savunmada Emrah’ın eline çarpınca maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı Berat Ali kullandı ve topu Kırıkhanspor ağlarına göndererek skoru eşitledi: 2-2
90. dakikada Kırıkhanspor savunmadan çıkmak isterken Emre baskı yaptı ve topu kaptı ceza sahasına girmeden savunma arkasına hareketlenen Gökhan’a çıkardı golcü futbolcuda yakın mesafeden akıllı bir vuruşla topu ağlara göndererek maçın skorunu belirledi: 3-2
 

Kaynak : Çorum Hakimiyet Spor
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam