Çorum Belediye Tokat’a rövanşı 2-1’le verdi

Spor 25 Ağustos 2014 19:33
Videoyu Aç Çorum Belediye Tokat’a rövanşı 2-1’le verdi
A
a

İkinci yarıda oyunun kontrolünü rakibine kaptıran Çorum Belediyespor özellikle savunmada büyük sıkıntılar yaşadı.

Çorum Belediyespor lig öncesinde sahasında oynadığı ilk hazırlık maçında Tokatspor’a ikinci yarıdaki kötü futbolu sonucunda 2-1 yenilirken hücumdaki golcü eksikliğinin yanında savunmadaki sıkıntılı görüntüsüde yaklaşan sezon öncesinde moralleri oldukça bozdu.
 
Nevşehir’deki kamp sırasında oynadığı hazırlık maçında rakibini 3-1 yenen Çorum Belediyespor dün Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanan maçta sakatlıkları bulunan Nedim, Eray ve Sefa Akın Başıbüyük dışındaki futbolculara şans verdi.
 
Kapalı tribünde oturan 500-600 civarında taraftarın izlediği maça Çorum Belediyespor rakibi göre daha orgnize bir görüntü verdi. İlk yarıdaki etkili futbolu sonunda 31. dakikada Ender’in attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Çorum Belediyespor’da Teknik Direktör Yavuz İncedal üç değişiklikle ikinci yarıya başladı.
 
İkinci yarıda oyunun kontrolünü rakibine kaptıran Çorum Belediyespor özellikle savunmada büyük sıkıntılar yaşadı. Savunma arkasına atılan her top kalesinde tehlikeler yaşarken savunma göbeğinde görev yapan İmam ve Akın’ın uyum sorunu yaşadığı ve hamle yapamadıkları gözlendi. Böyle gelişen iki pozisyonda kalesinde peş peşe iki gol gören Çorum Belediyespor kalan bölümde de rakibi önünde fazla bir varlık gösteremedi ve sahadan 2-1 mağlup ayrılarak taraftarına kötü bir görüntü sundu.
 
MAÇTAN DAKİKALAR:
 
6.Dk. Gelişen gelişen Tokatspor atağında sağ kanattan Suat topla beraber ceza sahası çizgisine kadar indi ve topu ceza sahası içinde bulunan arkadaşı Ümitcan'la buluşturdu  oda daha müsait durum da olan arkadaşını gördü güzel  bir vuruş yapan Korhan'ın şutu direğin dibinden auta çıktı.
 
10.Dk.  sağ kanatdan  topla hareketlenen Buğra topu ters taraftaki arkadaşı Ender'e aktardı rakibini geçip ceza sahası yayında ki Turgay'a çıkardı onun  vuruşunda kaleci sağına yatarak gol olmasına izin vermedi.
 
15.Dk. orta sahadan takımını hücuma kaldıran Turgay Tokatspor defansının arkasına koşu yapan Ender'in önüne güzel bir pas attı çizgiye inip topu ön direğe çıkarttı Kıvanç'dan önce rakip defans araya girerek topu kornere attı. Belediyespor mutlak gollük bir pozisyondan oldu.
 
31. Dk. Belediyespor Buğra ile sağ kanattan gol için yüklendi bir adım önünde ki bulunan Furkan'a pasını verdi hiç bekletmeden ön direğe hareketlenen arkadaşı Ender' e harika bir orta yaptı ve aynı güzellikte Ender kafa vuruşu ile takımını bir sıfır öne geçiren golü Tokatspor ağlarına gönderdi.1-0
 
33.Dk. golden sonra Tokatspor hemen cevap vermek istedi gelişen atak da sol tarafdan topla beraber  cesa sahası üzerine yaklaşır yaklaşmaz nefis bir şut çıkaran Korhan'a ,aynı güzellikte topu tokatlayarak kurtarış yapan Fatih gol izni vermedi.
 
35.Dk. Belediyespor orta sahadan Turgay'la atağa kalktı ceza sahası üzerinde bulunan Ender ile verkaç yapıp  topun gelişine şık bir vuruş yaptı direğin hemen üzerinden  auta çıktı. 
 
45.Dk. Tokatspor kazanılan korner atışını Aytürk ile kullandı ortasında altı pas üzerinde Korhan boş pozisyon da kafaya yükseldi vuruşunda top üst dirette patladı. Tehlikeyi Belediyespor defansı uzaklaştırdı  ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 1-0
 
48.Dk. Tokatspor  ikinci yarının ilk atağında sağ kanattdan Belediyespor kalesine beraberlik golü için yüklendi Korhan sağ kanattan topla hareketlenip korner çizgisine kadar inerek arka direkte boş bulunan arkadaşı Mutlu gelişine ayak içi ile vuruşunda top yan ağlara takıldı.
 
50.Dk sağ kanatdan kazanılan faul atışını kullanan Korhan altı pas üzerine iyi bir orta yaptı kaleci Utku'dan önce topa kafayı vuran Soner takımına beraberlik golünü kazardırdı. 1-1
 
64.Dk. Tokatspor yine sağ kanatdan tehlikeli geldi Suat'ın yaptığı ortaya yine arka direkte boş pozisyonda bulunan ve kafayı vuran Ümitcan takımını galip duruma taşıyan golü belediyespor ağlarına gönderdi. 2-1 
 
85. Dk. sol kanatdan yüklenen Tokatspor takımı Aytürk rakibini geçerek altı pasa güzel bir orta çıkardı takımının galibiyete golü atan Ümitcan yine herkesin bakışları arasında kafayı vurdu gol çizgisinin önünde seken top üstten auta çıktı. 
 
90+3 de Ali kiriş ile Tokatspor'dan Aytürk arasında gelişen faul pozisyonunda iki futbolcu da sinirlerine hakim olamadılar ve onlara iki takımın diğer futbolcuları da katılınca devreye Tokatspor teknik tirektörü sahaya girerek her iki takımın sporcularını da yatıştırdı.
 
Uzatma dakikalarının kalan süresinde başka gol olmayınca Tokatspor maçı 2-1 kazandı.
 
 
STAD: Dr. Turhan Kılıçcıoğlu.
 
HAKEMLER; Celal Bayraklı, Özcan Genel, Gökhan Yumlu.
 
ÇORUM BELEDİYESPOR: Fatih (46. dak. Utku), Osman, Emre Biçer (Murathan), İmam, Akın, Okan (Oğuzhan), Furkan (Bilal), Buğra (Ali), Kıvanç (Emre)(Tolga), Turgay, Ender, Burak.
 
TOKATSPOR: Mehmet, Berk (Haluk), Aytürk, Soner, Emrah, Furkan, Emre, Suat, Korhan (Abdullah),. Ümitcan, Recep, Mutlu.
 
GOLLER: 31. dak. Ender (Çorum Belediyespor), 50. dak. Soner, 64. dak. Ümitcan (Tokatspor).

Kaynak : www,hitittv.com/Hakimiyet-spor
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam